AselG Meme reddi yaşayanlar yazabilir mi? kızım memeden süt geldiği halde ağzına almaya cabalayarak ağlıyor yada hiç almıyor ağlıyor red mi bu? meme mi nasıl tutturacağım bilmiyorum takviye mama veriyorum en başından beri ne önerirsiniz tavsiye edersiniz?
MelikeHayrunnisa AselG merhabalae canım bende de oldu 2 3 gün emmek istemedi ama ben biberon veriyordum onu vermeyince bugün tutuyor çok şükür
defnesmoms AselG meme reddinde hiç almıyor memeyi daha emzirme pozisyonunda ağlıyor bebeğinizin gazı olabilir emmek istediği halde çırpınıyosa.. memeyi alttan ve üstten kavrayarak c şeklinde tutturmaya çalışın ilk doğum yaptığımda ebeler o şekilde tutturmuştu
balannesiii AselG cocugu memeye aldıktan sonra memene doğru mama damlat canım oda ucunu tutucktır bizde ilk 5 gün hiç tutmuyodu deli oluyordum ama sonra bu sekilde yaptım tuttu bence dene sende insallah tutar gögüslerin şişmesin içsin bebiş sütleri
Ftmglksmc MelikeHayrunnisa peki vermeyip nasıl doyurdunuz 2 3 gün karnını benimkide mememi almıyo çok inat ediyoo çok ağlıyo bende biberon veriyorum napıyım yoksa aç kalıcak sütümü sağıyorım ama yetmiyoo
AselG MelikeHayrunnisa bebeğim 33 günlük ve mecburen mama +alırsa meme şeklinde gidiyor beslenmemiz ama artık biberona alıştı beni emmiyor ne yapacağımı bilmez haldeyim
MelikeHayrunnisa Ftmglksmc canım sağdım sütümü bardağa koydum şırıngayla verdim. Ya da sen o kadar süt çıkmıyor dersen manayı şırıngayla ver. Ama biberon emzik asla verme. Karnı tok olsada memeni vermeye çalış ağzına. Benimkide tutmuyordu deli gibi ağlıyordu ayağa kalkıp sallayarak vermeye çalıştım youtubedan fön makinesi sesi açtım uykuya dalarken verdim ağzına tuttu
Ftmglksmc MelikeHayrunnisa yaa arada da olsa bir kere alıyoo emiyo şaşırtıyo benii çok nadir amaa çoğunlukla almıyo alıştırmam lazım muhakkak yoksa sütüm kesilcek 😞
MelikeHayrunnisa Ftmglksmc evet çok nadir alır ama siz peşinden biberon verirseniz memeyi reddeder. Fön sesini seviyor bebekler bide öyle deneyin😊
MelikeHayrunnisa AselG sütün yok mu canım süt artıracak şeyler ye bol su iç. Manayı şırıngayla ver öyle dene inşallah tutar🙏
AselG defnesmoms gazını alıyorum yine ağlıyor ağzının içinde meme ucu bağırıyor ağlıyor istemiyor sütüm var normalde sağıyorum çıkıyor 60 cc doluyken vermeye çalışıyorum mememi
balannesiii AselG o yöntemi bilmiyorum canım genelde huysuzlandıgı zaman mama damlatıyorum hemen emiyor burnunada her emzirmeden önce serum fizyolojik sık günde 2 kerede aparatla cek sümüklerini bazen burunları dolu oldufu icinde emmek istemiyolar
AselG balannesiii ağzının içinde akarken bile bi iki damla çırpınıyor ağlıyor kuzum ne yapacağımı bilemez oluyorum bende🥺
AselG defnesmoms evet ağzına hiç almaz oldu eskiden alırdı bu biberonu bırakmamak ile de alakalı sanırım bardak biberon aldım bugün deneyeceğim onuda
Merveenesasaf defnesmoms merhaba ya Benim bebeğim 2 ay 26 günlük haftaya Çarşamba günü 3 aylık olucak internetten okudum 11 buçuk ve 12. Hafta atak haftası olduğu yazıyor bu zamana kadar ağlasa bile göğüsümü verince susuyordu son 2 gündür meme reddi yaşıyoruz zorla emziriyırum hiç mama vermedim sizce atak haftası mı o yüzden meme reddi yapabilir mi