Seralp1 Asla otel bulamıyorum gidecek olanlar nereye gidicek şöyle fiyatı çok uçuk olmayanlardan var mı bildiğiniz bir yer antalya marmaris çeşme kuşadası her yer olur yeter ki iyi ve çok pahalı olmasın 🙈
sherlock_mom Seralp1 alaiye resort spa alanya bayramda 3800 falandı sanırım 4 gecenin altına rezervasyon yapılmıyor
Zelisblt Seralp1 biz yarın yola çıkıyoruz inşallah eşimin ankara’da birz işi var, orda Gölbaşı diye bi yerde otel ayarladık, sonra Nevşehirde ürgüpte bi otel ayarladık 2 gece 900 lira. Sonra Mersin ☺️
Sevdacicegi Seralp1 Tatilbudurdan bakın isterseniz güzel ve uygun fiyatlı oteller var. Hem de %40 indirim var 14 Hazirana kadar.
prensinveannesininguncesi Seralp1 biz Fethiye’ye gitmek istiyoruz oğlum 7 ay 24 günlük doktorum orada çok fazla güneşle maruz kalacağını ve bebeğim için olumsuz olacağını söyledi .İlk defa böyle bişey duyuyorum bilginiz var mı ?
Seralp1 Bety amaaan en son çeşmeyi açıp bebemle altına oturcam 😅😅 çokta sıkıldık bi değişiklik olsun diyorum ama yok
Liyosunannesi Seralp1 en az 3 gün kalma şartı istiyor oteller malesef.. biz 3 gece 4 gün 3.500 e alanyada bi otel ayarladık bi hafta önce. Ordan da memlekete geçeceğiz bayram için inş
Esmece Zelisblt Kuzum bebekle yollarda zor olmaz inşallah ya bayağı da biryerlere gideceksiniz şimdiden iyi tatiller ayarlayabildin mi herşeyini🌺💓
Merve1203 prensinveannesininguncesi ben 4 aylık bebeğimle haftaya gidiyorum. Sonuçta orda da doğup büyüyen bebekler var Allaha emanet gidip gelicez hastalansa bulunduğumuz şehirlerde de en ufacık bir esintide hastalanabilirler
Medusafer prensinveannesininguncesi biz fethiyede yaşıyoruz otelimiz var ve hergun oteldeyiz sürekli Güneş koruyucusu sürüyorum hiçbir sorun yaşamiyoruz sonuçta bebeğinizi sürekli güneşin altında tutmicaksiniz hersene bebeğiyle tatil yapan milyonlarca insan var doktorunuz abartmış biraz
Merve1203 Seralp1 Terrace elit resort Antalya sidede. Biz 2 kişi bir de bebek herşey dahil 4 gece 5 güne 2 bin TL ödedik 19-23 haziran tarifleri
JackDaniels Alyameltem emin misiniz biz şuan bodrumdayız. Bir gece yorgunluğumuzu atmak için orada kalacaktık odayı görür görmez vazgeçtik kadıkaleye geldik. Rezalet bir otel en azından bu sene için. Banyosu böcek kaynıyordu
Deletedmom5284 Seralp1 15 gün sonra Marmarise gidicez gidince otel buluruz dedik fark etmez bize zaten otelde durmayacağız sahilde olacağız 💃🏻💃🏻
Sevgiguveen Deletedmom5284 bende 27 sinde gitcem ben apart tuttum hazır sıparış veririz diye her sene orada olduğumuz için biliyoruz baya otelde insanlarla olmayalım hemde ek gıda için kızıma rahat olur yapması derdik ♥️ Marmaris ♥️♥️