bereno Merhaba anneler, bebegim 4 aylik sadexe emziriyorum asiri derecede sacim dokulmeye basladi. Firsat bulup doktora gitmek zor gozukuyor , ne onerirsiniz?
Mevra bereno 3-6 ay arası feci saç dokulmem oldu 6.aydan sonra azaldı şuan 9 aylık normale döndü diyebilirim çaresi yok bende çok şey denedim
Alminamom bereno 5 ay oldu doğum yapali heryerden saç topluyorum biraz takıntılıyım nerdeyse büyüteçle halıları kontrol edicem 😂😂😂
Gulenes bereno bende bu durumdan muzdaribim başımda saç kalmadi bebeğim 5 aylık emzirirken saç dökülmesi çok oluyor derlerdi de inanmazdım gerçekten felaket birşey bütün ev saç kili her gün süpürge calistiriyorum gene saç artık saçlarımı kestim gene dökülüyor vitamin takviyesi alacağım belki kesilir. Aile hekimine gittim normal dedi ancak kendi doktorum ilaç yazması gerekiyormus falan filan aile hekimlerinin genel sorunu bu yani hiç bir şekilde düzelmiyor.
Ygmrclk bereno Bir batıl inanca göre bebekler annelerini tanimaya başlayınca saç dökülmesi olur derler😅
Lidya-t Hiç bir çaresi yok her şeyi denedim içten gelen bir durum .6. Ayda kesildi artık hiç dökülmüyor
bebegimlebuyuyorum Alminamom Bu ben😅 Bebeğimin kıyafetini giydirirken kıyafete bile giriyor yani o derece. Sonrada farkediyorum bir bakıyorum atletinin içine düşmüş saçım.
bebegimlebuyuyorum aybukekara_06 İnstagramda burcukaldirimkucuk bir ara paylaşmıştı bir saç losyonu muydu neydi. İsmini unuttum ama öne çıkarlarda vardır büyük ihtimal.
bebegimlebuyuyorum Gulenes Birde süpürgeyi kapatıp yeri silerken bir bakıyorsun yine saç çıkıyor bir yerlerden asla bitmiyor😅
iremm_029 bereno 5 aylık kızım 2 ay öncesine kadar aşırı dökülüyordu,hala da dökülüyor ama bir tik azalma var gibi zamanla alıcaktır yasayan herkes zamanla geçtiğini söylüyor bende zamana bıraktım: )
Puantiye bereno Sanırım ne yaparsanız yapın o saç dökülüyor 😒 kızım 10 aylık. 6. aydan sonra azalarak tamamen bitti dökülmesi