Kızlar bebeğim 3 ay 16 günlük 3.aya girdikten sonra ataktanmı bilmiyorum ağlamaları arttı, memeyi kendi istemedikçe asla almıyor önceden meme verdiğim anda alırdı şimdi iyice açıktıktan sonra ve uyku geçişlerinde alıyor huysuzlanıyor biraz emip bırakıyor çok korkuyorum meme reddi yapıp hiç almayacak diye, tutma yetişi bu ay iyice gelişti mendilleri, üst kıyafetlerini, üstünü örttüğüm şeyleri tutup kaldırmaya başladı, oyuncakları artık daha uzun elinde tutuyor, birşeylere elleriyle uzanmaya çalışıyor fakat bilinçli birşekilde gösterdiğim şeyi uzanıp eline almıyor ben eline tutturuyorum, oyun kartlarını çok seviyor onlarla baya zaman geçiriyoruz, sesli hikaye kitaplarını gösterip dinletiyorum baya keyif alıyor, oyun halısında vakit geçirmeyi seviyor sallanan oyuncaklara uzanmaya çalışıyor onlarla kendi kendine konuşuyor, çığlıklarımız, agularımız arttı, ağzınla baloncuk ve salyalarımız çoğaldı bizde durumlar böyle teyzeleri🥰
Sizde durumlar nasıl 3.ay nasıl geçiyor, bebişlerimiz neler yapıyor, siz bebişleri desteklecek hangi etkinlikler yapıyorsunuz, motor gelişimi ne durumda🤗