Acemibiranne19 Kızlar bebegim 28 günlük uyuması için uygulama indirdim fön makinasi sesi acaba bizde işe yarar mi
erdeminannesi12 Acemibiranne19 beyaz gürültü olarak açın youtubeden daha etkili bence biz 3 aylık olduk hala açarım çok işe yarıyo
Cizrelili Acemibiranne19 bebeğim 10 aylık halen arada bir fön sesiyle uyutuyorum bebeğim doğduğunda kolik bir bebekti yani çok gazlı bir bebekti bu ses sayesinde uyuyordu sende faydasını görürsün
Senaaras Acemibiranne19 yalnız değilsin canım 😂 benim de oğlum 32 günlük oldu burun tıkanıklığı olduğu için nefes alamıyor boğulacak gibi oluyor diye nöbet tutuyorum saat 1 gibi nefessiz kaldı emerken resmen bende can veriyordum korkudan analık ne zormuş
Acemibiranne19 Senaaras hic sorms hiç bizimkide aynı sıkıntıyı yaşıyordu deniz suyu damlatiyorum eczaneden aldık günde 2 defa suan iyi nefesi düzeldi çok şükür geçmiş olsun 😚
Senaaras Acemibiranne19 saol canım onu da damlatıyorum ama işe pek yaramıyor doktorumuz asist verdi geniz akıntısı varmış 🤦🏼♀️
Elifismail Acemibiranne19 keske hadi hayatım ben ben durayimda sen dinlen biraz dese 🤣 esimin horlama sesi gelince dahada sinirleniyorum
Acemibiranne19 Elifismail ben bazen ağladığı zamanlarda uyumuş numarası yapiyorum işe yaramıyor ya😂horlama sesini duyunca bu uyanmaz diyorum
Emiralp06 Acemibiranne19 sorma ya cok kötü :) artık bize beyaz gürültü işlemiyor 4 aylığız çözümü fön makinası da buldum