Kelebek88 Prensimm iki doz die biliyorm..ilkini 3 .ay icinde yaptrmaliyiz.ikincisinide 4.aydn sonra..bide iciriliyor die biliyrm igneli degil sanirim.arastrdgm dan anladgm bu
Yildizpehlivan 3 doz yapılıyor. Normalde hastaneler yapıyor ama ben sağlık ocağındaki bebek hemşiresinden rica ettim o yapacak tam 3 aylık olduğunda
ikicocukannesi__ Benim bildiğim 2doz oluyor 3aylıkken yapıldı birde 5aylık olduğunda olacak biz doktora yaptırdık
deletedmom342 Kelebek88 aynen şurup tarzında enjektörün içerisinde içiriliyor 2 çeşidi var rotateq isimli 2-4-6 aylarda yapılıyor rotarix 3-5 aylarda yapılıyor. Ben rotarix yaptırdım☺️
Prensimm deletedmom342 bende rotorix yaptırcam bide bacakta aşı şeklinde olan varmış o piyasada yokmuş suan
Kelebek88 deletedmom342 peki iyice arastirdiniz mi??neden bunu yaptiniz digerini yapmadniz.?ve kacinci ayda yaptrdiniz.bu daha mi ii?..k.bakmayin boyle 4 soru pes pese oldu.😊
Sodya Prensimm ya biz de gec kaldik 3aydan sonra onermiyolarmis ama bi doktor yaptirabilirsiniz dedi 1 ay arayla. Nasil olcak bilmiyorum.
deletedmom342 Kelebek88 ☺️ İkisinin arasındaki fark etki ettiği yıllar biri 6 biri 8 yıl diye biliyorum. Doktorumuz rotarix yapılmasını istediği için yaptırdım yanlış hatırlamıyorsam rotateqin koruyuculuğu 8 yıl.. 3 ve 5 ayda yaptırdım
Yagizinannesiii Prensimm 2 türlü marka rota aşısı var biri 3 doz yapılıyor biri 2 doz biz 2 doz yapılandan aldık 3. Ay yaptırdık sağlık ocağına 5. Ayda yaptırıcaz şimdi eczaneye getirttirdim ben götürüp yaptırdım