Tugcerylmzkerem Birhayal Bugun 6. Gunum ve toplam da 5 kilo gitti. Yazdigimda bir arkadas yok saglikli degil yok falan fisman yazdi acayip sinirimi bozdu sanirsin ben saglik bakanligi onayli konustum🤣
Minikmucizem_98 Tugcerylmzkerem emziriyomusun sütü etkilemiyomu Tam olarak nasıl yapıyosun çok hızlı gitmiş kilolar ben de yapmak isterim
Birhayal Tugcerylmzkerem yok canım gayet sağlıklı Bi diyet hatta uzman biri de öneriyor bu diyeti hurma vitaminli bir besin sen bir hafta boyunca bütün yiyeceklerin vitaminini hurma dan alıyorsun zatenn
Tugcerylmzkerem Minikmucizem_98 emziriyorum sabah ogle aksam hurma yogurt yiyorum 7 ser hurma 4 kasik yogurt icecek serbest sekersiz sutu etkilemedi lakin 3,5 litre su icmeniz gerek
Tugcerylmzkerem Gokcehanim Minikmucizem_98 emziriyorum sabah ogle aksam hurma yogurt yiyorum 7 ser hurma 4 kasik yogurt icecek serbest sekersiz sutu etkilemedi lakin 3,5 litre su icmeniz gerek
Tugcerylmzkerem Birhayal İşte onu anlatamiyorsun insanlari ki bu diyeti bu sene ikinci yapisim her yaptigimda sonuc aliyorum ve hic bir zaman almadim.verdigim kiloyu