Caglalp Merhaba hanimlar 1 yasina girecek oglum icin odasini ayirmaya basladim 1 haftadir kendi odasinda uyuyor onu dislamis gibi hissediyorum erkenmi ayiriyoruz acaba sizlerde durum nedir
Serpil51 Caglalp bence daha verimli uyuması için odayı ayırmak gerek diye düşünüyorum size böyle desemde benim de içim el vermiyor hala ayırmadım 🙅🏻♀️
Dilos01 Caglalp bende ayırmak istiyorum ama güvenemiyorum çok sık uyanıyor bu aralar dis yüzünden galiba hala ayağımda sallıyorum calpol içirdim 🥺korkarak uyanıyor 8 aylık kızım yanımızda yatıyor ama odasını ayırsam daha iyi uyur da yapabilir miyim acaba cunku hiç beşiğinde yatmadı toplasan 2 3 ay anca
araskuzumm0918 Caglalp tam zamanında ayırmışsınız bence ,14 aylıkken ayırmıştım bende,aynı duygular olmuştu geçiyor bir süre sonra,emin olun daha konforlu oluyor uykusu
Caglalp Caglalp ozguven acisindanda alisma acisindanda oneriyorlar ancak dediginiz gibi odasinda bekliyorum butun gece
Caglalp Dilos01 cok uyanmiyor aslinda olmasi gerketegi kadar bikac kez sorun benim bunu halen kabullenememis olmam onu atiyor gibi hissedip butun gece odasinda oturmam da
Dilos01 Caglalp oyle yada boyle ayrılacak illa ki cnm en iyisini yapmışsın onların iyiliği için daha iyi uyurlar cunku aklı erdiği zaman daha zor olurdi senin içinde bebek icinde
sokomel Caglalp başlarda ben bir iki ay odasında yattım ben de öyle hissettim. sonra kendi odama da geçemedim onun odasına yakın başka bi odada yattım. aylar sonra kendi odama geçebildim. başlarda o duygular olabiliyor zamanla alışırsınız☺️
Caglalp araskuzumm0918 ay insallah gecer yoksa odasinda oturup beklemekten bende verim kalmiyor bebegime 😄🤣
sokomel Caglalp zorlanmadım daha nerede yattığının farkında olmadığından bir şey anlamadı. ben de bir süre odasında kaldım yalnız bırakamadım tabi sonra zamanla mesafeyi artırdık. odama çok geç geçebildim.
CatBoy Caglalp 22 aylık ayırdım gece uyanmaları bitmişti artık imkanım olsa daha erken ayırabilirdim 🥰
sokomel Caglalp aslında bizim de odalar yanyana ama kapılar uzak. ben alışma evresinde tam karşı kapısındaki odada yattım çok uzun süre 😂 uzaklaştıkça kötü hissettim çünkü bir türlü odama geçemedim neredeyse 6 ay sürdü karşıki odasından kendi odama geçmem.
AgentMom Caglalp 2 oğlumuda 1 yaşında ayırdım. Bende bir süre odasında kaldım. Ama çabuk alışmışlardı. Uykusu daha düzenli olmuştu. Kızım da 9 buçuk aylık olacak onuda önümüzdeki aylarda ayıracak gibiyim. Erken değil bence.