Mahur Arkadaşlar allah askina bana bi çare bulun kizim da meme reddi var kesinlikle emmiyor ne gece ne gunduz bu yüzden kilo kaybimiz basladi. Mama aldim bugun ayni sekilde biberonunda isiriyor emmiyor napcam ben. Cocuk resmen suzuldu. Dilini isiriyor elini emiyor surekli suan 3 bucuk aylik.
DurikoMom Mahur farklı emzirme pozisyonu denesen çünkü meme reddi başlama dönemi ısrarla emzirmeye çalış sütün geliyorsa mama verme sağıp vermeye çalış kaşıkla dene
Gunsenin Mahur bu dönemi bizde yaşadık ve kısa bir süre sonra dişler geldi, artık biberon başlığı almaktan bıkmıştım, huzursuz ediyordur çocuğu, bence biraz masaj ve diş jeli ile biraz olsun rahatlar çünkü diş iştahsızlık yapıyor maalesef 😔
EsmaAtlas Mahur mamasını sıcak ver dili boğazı yanmayacak şekilde bu dönemde oluyor aynı şeyi yaşadım her yolu denedim en son çare farkettim yavrun maması soğuduğunda biberonu emzik sanıp ısırıyor sende dene ve bana muhakkak yaz olur ku inş çare olur ben sütünü 35-37 derece yapıyorum hafif bileğini ısırsın yada tadına bak sıcaklık ile çözdüm ben bu sorunu şimdi başladı kilo almaya 1 aydır 5650 gramda kalmıştı şimdi 6500 kg yakın dene lütfen
Mahur DurikoMom kesinlikle emmiyor neler neler denedim 2 aydir cebellesiyorum en son kilo kaybi olusmaya baslayinca aralarda mama takviyesi olsun bari dedim. Ama ne manayi ne memeyi emmiyo emiyo max 2 dk sonra isiriyor
DurikoMom Mahur damaklarını rahatlatıcak bişeyler deneyin temiz içerikli ayrıca şu bebekler için parmak fırçalar var onlarla masaj yapabilirsin belki damakları kaşınıyodur. Göğüs ucu koruyucuları var biberon gibi onlardanda kullanabilirsin ısırsada canını pek yakmaz tekrar emmeye başlayana kadar beklersin o şekilde
Gunsenin Mahur dişler çıkmıyordur ama damakları kaşınıyordur, hoş genetik yapı vs farklılık görebiliyor 3.5, 4.ay da diş çıkaran bebekte varmış
Gunsenin Mahur forumda biraz önce gördüm Bi Anne yazmış 3 ay 25 günlük bebeğinin dişleri çıkmış, dişleri çıkmasa bile masaj ile rahat eder🙏
EsmaAtlas Mahur benim ki 2 ay 15 günlük başladı damakları patlamaya oluyor malesef, aynı şeyi yaşadım ne meme ne mama artık çiş yapmamaya başladı farkettim ki sıcak mama veya anne sütü sağıp verdim şakır şakır emiyor şuan 3 ay 19 günlük oldu yaklaşık 20 -25 gündür sıcak mama ile besliyorum ancak kilo aldı dene bakalım işe yarar mı
151020 Mahur biberonun ucunun akışını dikkat et biberonu değiştir pozisyonunu değiştir olmadi em kötü diyetisyene git birdi kaşıkla dene bazı çocuklar ek gıdayı istediğini bu şekilde belli ediyorlarmış benim ki de öyleydi ama 3.5 ay erkin tabiki birde enjektör le vermeyi dene
EsmaAtlas Mahur susuz kalmasın su ver ona ılık , hemen doktora götür muhakkak çatlağı yüzğnden emmiyor gece besle uyku sersemi sevmeden sakince ver emer
EsmaAtlas Mahur ağlasada sakinleştir muhakkak yedir memeyi çekemiyordur bineron ucunu alamaıyordur onu yadırgamış olabilir yavrum ya aç durmasın şuan benim yaşadıklarım geldi aklıma kafamda saç kalmadı yolmaktan😞