tubadede 2 yaşındaki oğlumun poposundaki pişik bir türlü geçmiyor bepantol ,mustela ,sudokrem ,minoris ,ne kullandıysam fayda etmiyo dr travazol falan verdi yine oluyo kaka yapınca özellikle böyle birşey yaşayan var mı
Minik1Ege tubadede kesinlikle kantoron yağı sürün. Ben de kaliteli güzel pişik kremleri kullandım ama kantoron yağı bir gecede geçirdi şiddetle tavsiye ederim evinizde varsa hemen sürün çok pişikse sabaha baya rahatladığını görürsünüz☺️
Rainnn2 tubadede Kesinlikle hametan. Mavi olan ama. Ertesi gün piştikten eser kalmıyor,. Deneyin umarım sizede faydası olur ve bir an önce geçer 🤲
Hilokiiii tubadede Bizimde geçmeyen pişik sorunumuz vardı. önce bezini değiştirdim molfixten primaya geçtim sonrasında en etkili bulduğum hametan mavi renkli olan kremi sürdüm her alt değiştirdiğinde 15 dakika açık kalsın havalandır bir de yapılan yanlış bir uygulama tekniği var genelde pişik kremlerini bol bol sürelim de hemen geçsin diye yanlıştır bu kremi az ve ince yapıda sürüp kapatın ıslak mendil yerine pamuk bulundurun ılık su ile temizleyin hametan mavi renkli kullanmadıysan kesinlikle tavsiye ediyorum uygun fiyatlı ve etkisini hemen gösteriyor
Xyz26 Bn hiç kullanmadim🤷♀️ 8.5 ayligiz yagi ocakta isit ılımaya birak3 4 güne bir pamukla sür poposuna birseyi kalmaz Allahın izniyle
aycavc tubadede daha önce de böyle bir konu açılmıştı. Birçok kişi arko krem yazmıştı. Hiç denemedim ama çok işe yarıyormuş. Ben hametan kullanıyorum biraz fazla pişik varsa.
sonlafsokucu Zdrave diye muhacir kremi var küçük mavi kutuda. Şiddetle tavsiye ederim anında geçiriyor. Ben kendim için kullanıyorum genelde açık yaralar, kaşıntılar, yanıklar birebir herşeye iyi geliyor. Pişik olduğunda kızıma da kullanıyorum 2 saate birşeyi kalmıyor. Islak mendil kullanmayın bu arada hava güzel evdeyken çiş bile yapsa poposunu yıkayın, dışarda pamuk kullanın bezini sık değiştirin ve her seferinde 10 dk kadar açık tutun hava alsın