Cerenboyuk Sağlık ocağının ücretsiz olarak verildiği vegaferon kan damlası kullananlar varmı ? Içerisinde paraben bulunuyormuş 2 gün sonra fark ettim yarın hemşiremi arayıp soracağım sıkıntı yaşayan oldumu?
minnosunannesi06 Cerenboyuk oğluma kabızlık yaptı canım hemen kestim doktor um sidefer verdi onu oğlum severek içiyor
Annekizz Cerenboyuk Ben 1 haftadır kullanmaya başladım günde 2-3 kez kaka yapam bebeğim günde bir kere zor yapar oldu ondanmı acaba bende burda post açmıştım çünkü
Cerenboyuk minnosunannesi06 kabızlık olmadı bizde ama çok uyumaya başladı damlayla alakalı mı bilmiyorum onu verdikten sonra böyle oldu
minnosunannesi06 Cerenboyuk hım onu bilmiyorum bizim sadece kabizlik ve huzursuzluk oldu çocuk onu icene kadar maf oluyordu elimde
Tuanamam Benim doktorumda asla kullanma dedi sağlık ocağındakiler iyi değil sormana bile gerek yok git eczaneden iyisini al sidefer kullanıyoruz bizde .
Cerenboyuk Tuanamam bu saatten sonra kullanmam zaten paraben içerdiği ilacı devlet neden ücretsiz dağıtırlar bilmiyorum
Cerenboyuk Annekizz öyle etki yapıyorsa kullanmayın derim ben 2 gün kullandım bebeğim çok sakinlesti ve sürekli uyuyor internetten de araştırdım çoğu kişide dediğiniz gibi kabızlık kanlı kaka yapmış
Mom0982 Cerenboyuk Eczacı önermedi bize .Dişlerde ciddi anlamda kararma çürüme yapıyor.Sidefer aldım ben onu kullanıyorum
Tatlican Cerenboyuk Kızımın disleri karardı sağlık ocağının damlasndan bilsem asla kullanmazdm hiç duymamıştım kararttiğini