Mommysharkdoodoodoodoo Sağlık bakanlığı duyuru yapmış piyasadan toplatılıyor arkadaşlar açıldı mı post bilmiyorum görür görmez yazayım dedim.
Balkizlarim Mommysharkdoodoodoodoo hayatimda yoktu zaten hic kullanmadim teşekkürler bilgi icin yinede 🌼
BarlasMomm Mommysharkdoodoodoodoo baya baktim netten ama göremedim hic haber. Nerden duydunuz acaba merak ettim bi arastirmk istedim neden toplaniyormus ki
Mommysharkdoodoodoodoo BarlasMomm ben de hiç ilaç kullanmadım fitil de kullanmadım ne yalan söyleyeyim ama kullanan çok anne var görür görmez yazmak istedim
Mommysharkdoodoodoodoo Blackcloud resmi açıklama yapmamışlar henüz sadece toplatılıyor yaparlar yakında
Asklepios Ikizannesiiiii__ BarlasMomm paranox fitil yazarsanız ilk üç sayfa haber. Doğru toplatılması 👍
Mommysharkdoodoodoodoo BarlasMomm güncelanne diye bir doktor var instagramda bununla ilgili post açmış
demirboy Mommysharkdoodoodoodoo ben yüksek ateş olduğunda kullandım ama normalde fitil rahatlatır derler bizde dolven fitilden çok daha etkili. Fitil verdiğimde hiç kolay rahatlamıyordu ama merak ettim neden toplatıldığınj
Mommysharkdoodoodoodoo Ecreee inanın fikrim yok ne işe yaradığını dahi bilmiyorum ben de bir doktorun sayfasında okuyup hemen yazmak istedim buraya çünkü kullanan çok anne var
Synmannesi Mommysharkdoodoodoodoo ay benim kızım asla şurup içmiyor hemen kusuyor :( pranox S fitil veriyordum arada o da çok nadir ne olcak toplanırsa