Mom084 Serap02 ben evde hindistan cevizi yağı bulunduruyorum öyle biseude onu kullaniyorum 2 günde geçiyor ama sizinki ileri bı düzey olmuş bezden kaynaklı olabilir
Mom084 Serap02 o bizde de fayda etmedi valla anam benim.kiz.pahali bişey sevmiyor 🙄😄 ama evde hindistan cevizi yağı bulundurun yazın bile isiiliği hemen geçiriyor
Yahya_17 Serap02 açın hava alsın yıkayın bı ara ıslak mendil falan kullanmayın sonra sdocrem sürün o şekil besleyin ama muhakak yıkayın ve hava aldırın. Beş dakikada olsa birde bez takmadan önce muhakak poposunun kurumasına dikkat edin ıslakken bezlemeyin
ayazasaf Serap02 bizim bi kere öyle bir durum oldu mantara çevirmişti eşit oranda hamazinc ve travazol karışımı yaptırdı doktorumuz. Ama sadece 3 gün her bez değişiminde sürdürdü
Mom084 Serap02 yani bişey diyemem şimdi başka bı tepki verir çocuk o mantar için sonuçta siz bı orasını yıkayın yinede
bebiskoooo Serap02 hametan yok mu bence ılık suyla yıka bez bağlama ve zeytinyağı sür rahatlasın derisi bir önce
Raymalifalitiko Serap02 Travazol da işe yarıyor yoksa napıcaksın bugünlük onunla idare et en azından acısını alsın
ayazasaf Serap02 çok ince bi tabaka sürün ama uzun vadeli kullanmayın hamazinc çok iyi geliyor onuda alırsınız
Serap02 Raymalifalitiko zeytinyağı kullandım geçmedi bı baktım. Kanıyor mecbur travazol surdum çok geçmiş olsun sizede
Narin9 Serap02 ıslak mendil bi süre kullanma çok silmekten oluyo. Pamuk ve su kullan yada ılık suyla yıka ve iyice kurut
Serap02 ayazasaf hamazinc vardı bitmiş hiç farketmedim yarın Alican muhakak ince tabaka halinde surfum mecbur