kbtmz Merhaba bebeğim sekiz aylık emziriyorum emzirme dışında çok iştahsız meyve,sebze püreleri çorbalar falan yapıyorum asla yemiyor bir kaşık zorla yiyor ve moralim çok bozuk niye böyle acaba bebeği böyle olan var mı doktora götürmem gerekiyor mu ?
Beyzanur636312 kbtmz canım valla ayni benim bebeğimde öyle hiç bişey yemiyo ne versem ağzında tutuyo bekletiyor sonrada çıkarıyor ağzından agliyo yemiyo biraz önce çorba verdim asla yemiyor sağlık ocağına götürdüm polivit diye vitamin şurubu verdi 1haftadir kullanıyorum boş hiç fayda etmiyor tekrar doktora Götürecem pazartesi morelim çok bozuk 😭😭😭😭
Egehaninannesii kbtmz Benimki sekiz aya kadar çok istahsizdi sonra maşallah bir açıldı pir açıldı iştahı niye öyle oldu bilmiyorum sekiz aya kadar sadece emdi sonra sütüm yetmedi heralde hep ekgida ve anne sütü aldı
ikicocukluAnne_ kbtmz idrarda enfeksiyon yada Demir eksikliği olunca oluyordu galiba bi baktırın öyle olunca iştahsız oluyorlar yoksa midesi küçülür ilerde hiç yemez
kbtmz Beyzanur636312 evet canım ya bende binbir heveske hazırlıyprum kıymalı çorbalar falan kitap aldım tarifler için ama yok yok yani yemek istemiyor
Beyzanur636312 kbtmz bende aynı çorbalar püreler muhallebi olsun herşeyi denedim yapıyorum çöpe döküyorum sonra artık yapma hevesim kalmadı yemeyince ağlıyorum artık niye yemez bı insan yutmak yerine geri çıkarıyor anlam veremiyorum oyunlar oynuyorum emziriyom bile emmiyor
kbtmz Beyzanur636312 evet hep ziyan oluyor çöpe gidiyor en çokda o üzüyor beni inşallah açılırlar canım 🙏🏻