Miyauw Soru yukarıda arkadaşlar valla ben ilk defa görüyorum hep emeklesin diye uğraştım ama emeklemeyi sevmiyordu o pozisyonda bile durmuyordu ama şuan poposuyla her yere gidiyor :) 11 aylık olmak üzereyiz
Cihangiraylin Miyauw evet emeklemedi poposuyla yürüyordu☺️ Görenler çok şaşırıyordu aa falan klasik emekleme pozisyonu beklerken popısuyla 16. Ayın sonunda bırakıp yürümeye başladı🥰
sirineyavrusu Miyauw ya bunu bi komsumın cocugunda görmüştm bi eliyle destek alıp heryere poposuyla gidiyodu ama ne gülmüştüm sana anlatamam o kadar komik gelmiştiki😂😂
Oyku2045 Cihangiraylin 14aylık kızım popo üstünde ilerliyor bi hemşire sakıncalı dedi sizde bi sıkıntı oldumu tutunup sıralıyor tam anlamıyla yürümüyor
Gizem_ar Yeğenimin cocukları öyleydi iki kardeş öyle totosuyla emekleyip çok sürmeden yürüdüler bende çok şaşırmıştım komik gelmişti 😂
ikizbabymom Miyauw kız kardeşim 2 yaşına kadar poposunun üstünde gitmiş çok tatlı ama düşüncesi bile güldürüyo😊
Masaltos Kızım öyle emekledi sonra normal emekledi 13 aylıkken yürüdü .Popo üstünde gitmesi çok güzeldi 😂