Annesi- Anneler merhaba 45 günlük bebegim doyurdugum halde ellerini emiyor şüpheye düşüyorum sütüm mü yetmiyor diye sizler de yaşadınız mı bu durumu
barbiee Annesi- kızım 3 aylık hağla elini emiyor… bebekler emme refleksiyle doğduğu için sürekli emme gereksinimi duyarlar hemde ellerini kesfediyo normal bi durum oyuncakları tutup ağzına alır ileriki aylarda dokunarak ağzına alarak keşfediyor
barbiee Annesi- bebegin gün içinde çişini kakasını yapıyorsa düzenli bi şekilde bezi doluyorsa doyduğunu ordan anlarsın… biseyler ağzına girecek doyacak ki alttan da cikacak😂😂😂😂
Annesi- barbiee biliyorum kesfediyor ama tecrubeli annelerden duyunca daha farklı oluyor 🤗 Yetersiz yetmiyor hissi gidiyor
Melisa59 Annesi- karnı açtır sonra larinda ağlama krizleri ne dönüşür yok gaz derler yok kolik benim başıma geldi mama verdim rahatladi çocuk açlıktan ağlıyormus nede uyuyabiliyofu sütüm de var di hani bez sayısı da yeterliydi ama yaramayabikiyor bazen.
ikiprensannesi_gul Annesi- benim bebeğimde 40 çıktıktan sonra bi el sevdasına düştü ben çok seviyorum onun elini emmesini 🙈 doyuyo ama yinede ellerini emiyo