Seymacr Ya uyuyor ya da avazı çıktığı kadar bağırıyor, uyanırken bile ağlayarak kalkıyor. Gece uykumuz zaten yok gündüz de çığlık çığlığa 😔 normal mi bu zamanlarda hanımlar 🥴
Melissara Seymacr kolik bi bebek olabilir nedenli nedensiz ağlamarı varsa öyle büyük ihitmal. YouTube’da kolik bebekler için sesler var onları açıp dinletebilirsiniz sakinleşiyorlar.
Melisa59 Seymacr aç o bebek bez sayısı yeterli sütüm var deme benimde aynı şekildeydi en son gün 5 kere ağlama krizlerine girdi aklıma geldikçe ağlıyorum .. al mama ver . Yine ağlama krizlerine girdigi bir gün arkadaş yanimdaydi bebeğinin mamasindan hazırladım bebek sustu açlıktan ağlıyormus
Seymacr DenizEfeMom kolik ve gazlı maalesef denemediğimiz şey kalmadı gerçekten tükendim 😔 Allahım canını sağ etsin ve hayırlısıyla bugünler geçsin 🤲🏻
Melisa59 DenizEfeMom bana da doktorlar gaz gaz dedi profesöre.bile gittim o gene bebek açlıktan ağlıyormus 😢 benim sütüm vardı baya bez sayısı da yeterliydi ama bebegj doyurmuyormjs sütüm
Seymacr Melissara evet buzuki dinlemekten artık kulaklarımda çınlıyor ne zaman geçicek gün sayıyorum 😔