muhendisanne1 Bayanironi heyoooo zayıflamak isteyip diyete başlayıp 3. Günde bozanlar olarak bende varım 😂
Bayanironi muhendisanne1 o zaman senn Yagmur_arda_mom bidee sen 😂 Asleres sende canısı 😃 uykucukoala senide aldımm 😂 Asyaaslan senide aldımm 1234___ senide aldım 😂 1234___ hadi gel senin 3 kiloymuş ama olsun ajajsj Serrax sende gel cici kız 😅 ikiprensannesii2 Gel bebeğim 😂 Şimdi kızlar yarın başlarız ben size bi video atarım aşırı ter attırıyor yağlarımız param parça olsun 😂
Bayanironi muhendisanne1 Yagmur_arda_mom Asleres uykucukoala Asyaaslan 1234___ Serrax ikiprensannesii2 kızlar özelden yazdım gelinn 😍
Yagmur_arda_mom Bayanironi ben ben ben 🤚bebeden önce göbeğim var diye çok şikayet ediyordum Allah cezamı verdi. Bu gün arkadaşımın nikahı var dolabı bir açtım bütün kıyafetlerim göbeğe erişmeden kalıyor aşada 😢 al sana dedi rabbim resmen 😟 pazartesi yürüyüş+diyet başlıyoruz arkadaşımla temmuzda kızışımın 1yaş doğum günü var aman Yarabbi 😱
Asleres Bayanironi beni de alın 😂 göbek basen aldı başını gitti kendi cumhuriyetlerini kurdular 😂 buna bi dur demek lazım 😂
Serrax Bayanironi ben yapıyorum online diyete başladım,motivasyon için iyi olur😊 76,9 kilom,hedef 59. Diyetisyenle henüz 4.günüm. Bebeğim 2,5 aylık spora fazla vaktim yok ama yine de fırsat buldukça yapıyorum