Nilly2812 Merhaba🌸 Bugüne kadar genelde okuduğum yorumlar 4.ayda kilo alımının yavaşladığı yönünde.İlk 3 ay 1 kilo alanlar 4.ayda hep daha az almış sizlerinde öyle mi acaba yani bu ay kesin çok daha az mı kilo almış olacak? Sadece anne sütü alıyor
fatima Nilly2812 bizim öyle olmadı, emzirmeye devam ettim aynı şekilde 1.220 almış 4. ayında 220 sini kıyafetine düştü işte. 1 kilo yazdı kağıda sadece anne sütü evet..
Zuhal2205 Nilly2812 evet bizde onu yaşadık. 4 ayında 7 kiloydu. 6. Ayında kontrole ve aşıya gittiğimizde 7.500 olmuştu. Şok oldum ama hemşire gayet normal dedi kilo alımı çok yavaşlıyo dedi bu aylarda
Buse_ Nilly2812 bizim de öyle olmadı 3.ay kontrolünde 500 gr almıştı p.tesi 4.ay kontrolü vardı 1150 gr almış ama bundan sonra düşebilir dedi hemşire
Nilly2812 fatima peki bu ayda gece emzirmesi ne durumdaydı sizin☺️ Çünkü bizim artık geceleri kalkmıyor bir kere uyanıyor 4-5 gibi emiyor yatıyor yani önceki aylarda oldugu gibi gece sık emziremediğim için acaba kilo alımı az olur mu diyorum
fatima Nilly2812 9 buçukta uyuyor 2 de kalkıyor, sonra 5-6 gibi sabaha karşı tekrar kalkıyor. 6, buçuktan sonra uyumuyoruz. sabah 9.30 da tekrar emziriyorum. yani gece 2 kere kalkıyoruz bizde. uykuda kilo yapıyor ama merak etme ☺️