Elaogemnes Keskeuyusamm rica ederim😇bazen koyup blenderden geçirdim bazende tat versin diye attım hiç denemediyseniz daha içine tüm atıp alın en azından alışşın vücudu
LLeylaa-afr Keskeuyusamm yok kuzum daha onu denemedim ilk basta corbalarina koyuyorum ki sogan tadina alisin diye kademe ile gecicem
Deletedmom5284 Keskeuyusamm direkt çorbasını hazırlarken kat canım soğanı sarımsağı blendırdan geçersin sonra ben öyle yaparım Mesela yarım patates dört brokoli çeyrek soğan biraz kırmızı biraz yeşil mercimek hepsini bir pişiririm sonra blendır 😊
Deletedmom5284 Keskeuyusamm Afiyet olsun canım böyle herşeyi pişir gitsin her sebzeyi atabilirsin karnabahar brüksel lahanası ıspanak havuç bezelye taze fasulye En fazla üç sebzeyi karıştırmanı öneririm çok karışık şeyler yiyince damak tadları oturmuyor diyorlar
Mimarannee Keskeuyusamm soğan bazen sarımsak kullandım çok kavrulması önerilmiyor biraz çevirmek yeterli 20 dk içinde de haşlanmış oluyor kısık ateşte
Unsican Keskeuyusamm ben kavuruyorum az kavuruyorum kurutmadan sonra su koyup pisiriyorum. İlerde bizimle ayni yerken yadirgamasin diye ayni tarifleri yapiyorum olabildigince