Bebibebi Yonnca canım az yoğurt ve zeytinyağıyla karıştırıp bi gün dolapta bekletiyorlar sabah yemek yapınca özelliklede kebap yumuşacık oluyor
Sena93 Yonnca Etin kendisi çok önemli siniri az olması ve doğru kesim şart İkinci olarak lokum gibi et istiyorsan güzelce doğradıktan sonra aşırı kızgın tavaya miktarına göre yağını koyup hiç beklemeden eti atmalısınız zaten o cosss sesini duyduktan sonra anlayacaksınız nasıl lezzetli olacağını 😄 kızdın tavaya atınca suyu içinde kalıyor ve lokum gibi et çıkıyor ortaya
babykerem Yonnca sirke koy haşlarken 1 yemek kaşığı kokmuyor korkma etin yumuşacık ve lezzetli oluyor şefin sırrı 🕊♥️🌸
Yonnca Demir döküm tava satın aldım özellikle ama olmadı sert oldu sonuç hüsran oldu sirkeyi ve marineyi deneyeceğim
GoGirl Yonnca dokum tavada ben antrikot yapiyorum iyce kizinca arkasini onunu pisiriyorum cokta cabuk pisiyor
FHKK Yonnca Düdüklü de pişirin sonra tava ya da tencereye alıp sıvı yağ ve tereyağı ekleyin . Tuz, karabiber, azıcık kekik, benn bu şekilde yapıyorum 🙏🏻
Flamingom Yonnca çelik tencereye koy altını en kısığa al. Pişince ister tereyağ baharat tuz vs. Pamuk gibi oluyor. Etle birlikte soğan vs de koyabilirsin. Elektrikli ocak 1 ya da 2 de pişiriyorum. Aynısını tavukla da yaptım su eklemeden böyle pamuk oluyor
Cihan Yonnca eğer kavurma yapacaksan eti doğra direk at tencereye mühürle ve üzerine biraz da kaynar su koy altını kıs 1.5 saat içinde yumuşacık oluyor sonra da tereyağıyla kavuruyorum eşim bayılır hatta annesine bile eşim senden güzel yapıyor der
Mom62636362 Cihan ben de sizin gibi yapıyorum, mühürledikten sonra suyunu salıp çekince öyle su koyuyorum sadece, düdüklüden uzun sürüyor ama sonuç mükemmel oluyor kesinlikle
Mavisinannesi6064 Yonnca cnm bn kendi suyuyla kısık ateşte pişiriyorum mini mini bir ateş sonra üzerine biber sarımsk atıyorum biraz yag sonra bide öyle kavruluyor üzerine kabukları soyulmuş domates biraz daha kavruluyor sonra bir kaşık salca ekliyorum 2 bardak su kaynıyo suyu cekmeyenyakın tuz atıyorum lokum gibi oluyor
Melihakrds Yonnca canım benim düdüklü fobim var asla kullanmam tencere de de etlerim sert oluyor du eşim hiç mi et pişirmedin derdi😄 ama artık maden suyuyla pişiriyorm gerçekten lokum gibi oluyor düdüklü de pişmiş gibi yumuşak lezzet olarak da daha lezzetli oluyor
Kalimbanne Yonnca hemen anlatayım pişirmeden önce biraz süt biraz sirke biraz zeytin yağ ile marine ediyorum ☺️ buz dolabinda en az 30 dk bekletiyorum
Cihan Mom62636362 ben mühürlenir mühürlenmez kaynar suyu biraz üstü geçecek kadar koyuyorum altını da kısıyorum bir de öyle dene istersen hem mühürle çeksin bir daha su koy zor olabilir mühürleyene kadar zaten et suyunu salıyor o anda su koyuyorum valla eşim ayıla bayıla yiyor oğluma başka türlü eti yediremiyorum çiğnemeyi sevmiyorlar baba oğul 😂
2205 Yonnca hangi eti pişirirsem pişireyim biftek yada kuşbaşı en kısık ateşe koyarım 1 saatten fazla pişiriyorum. Lokum gibi olur
Mom62636362 Cihan 😂 ya zaten son bir iki sefer düdüklüye atmam gerekti, bebeklerden fırsat bulamıyoruz ki 😂 ama yapıcam canım dediğin gibi