0znur Kızlar bebegim biraz huzursuz. 12den beri sürekli agladi. Şimdi emzirdim uyudu fakat 2 mememde boş şuan. Uyanana kadar napsam sütüm daha çabuk dolar
curly_mom 0znur kuru dut hoşafı, bulgur, tavuk, ayran, tahin (helva da olur) ,bol su.. bunlar kesin süt yapan gıdalar 👌🏼 ama göğüslerinizin yumuşak olması boş olduğu anlamına gelmiyor, bebek emdikçe o an süt üretimi olur 🤗
mombeto 0znur tahin helvası da olur. Bulgur pilavı zaten birebir. Bol bol su iç bir de stres yapma dinlen
hatice20 Tugcecivan sütü arttırmanın en etkili yolu bol bol emzirmek ve su bide göğüslerim yumuşak diyorsun belki göğsün terbiye olmuştur benimkiler hep yumuşak artık😊ilave bir şeyler istersen bulgur pilavı yeşil mercimek(ben salatasını yapıp tükettim hep)hoşaf birde ilk 3 ay bestlak damla kullandım
Hum34 Boş olduğunu nasıl anladınız ? Göğüsler yumuşak diye ise bu normal zaten. Aç bebek asla uyumaz.
0znur curly_mom elbet bombos degildir ama, emmeden önce sert mesela emdikcen sonra yumusuyor. Ya da sut azaldığı için 2 emip bırakıyor sürekli
ketcapli_lahmacun 0znur 2 tam ceviz 2 adet kuru incir (küçük doğranmış şekilde) 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi 1 yemek kaşığı tahin bunları karıştırıp yiyebilirsin. Ya da 3 adet hurma 3 çiğ badem üstüne 1 yemek kaşığı yine tahin gezdirip yiyebilirsin.
Sonsuzmutluluk 0znur sütün vardır endişelenme bir zaman sonra göğüs sertleşmiyo yumuşak oluyo ama emdikçe gelirdur. Protein ağırlıklı b2slen süt yoğurt peynir bol salata ve bol su
curly_mom 0znur evet sizi anladım demek istediğim göğüs öyle yumuşakken de emildikçe süt gelir.. Bi de ben bi göğsüm yımuşayınca diğerine geçiyorum. o arada yumuşayan göğüs süt doluyo tekrar, hani bi göğüs emilirken diğer göğüste de süt birikirmiş ya ondan.. 🍀
Emirin_Annesi10 0znur oh yarasın süt olsun🤗 kafana çok takma bu süt durumlarını ozamanlar bende netten sürekli süt yapan yiyeceklere bakıyordum ha sütüm kesildi kesilecek derken masallah oğlum 8 aylıı oldu ve hâlâ anne sütü alıyor hiç mama vermedim. Yumusacık oldu göğüsler ama doyuruyor çok sükür ☺
Aylaayla 0znur arkadaşım göğsün boş olduğunu berden anladın.Ben bu forumda sürüekli yazıyorum boş gibi görünen yumuşak göğüs yağlı süt üreten göğüstür.Bebek emdikçe sütğn zaten doluyor ve artıyor mıcizevi birşey yok göğsü dolduran kendinizi psikolojik olarak bu tür düşüncelere vermeyin.instagramda annesutudoktoru Dr perihan hoca var sayfasını takibe al
0znur Aylaayla cok sert bir mizaciniz var. Alttaki hanfendiyle aynı şeyleri yazmışsınız ama. Soyleyis biçiminiz çok kaba kusura bakmayın. Soyledilerinizde haklı olsanız dahi insanlaraa bu şekilde yardimci olmayin tavsiyem
ayseyilmaz6161 0znur canım yumuşasa da göğsünden süt gelmeye devam ediyor. Biraz sık bak nasıl geliyor. Kendini buna odaklama yani göğsüm yumuşadı süt azaldı diye. Benim sadece sabah uyanınca çok sert oluyor gün içinde sürekli yumuşak göğüslerim ama süt akıyor canım. Tabiki yine de süt yapacak şeyler ye iç bol bol şifa olsun bebişe 😍
Aylaayla 0znur sanırım yazdıklarım yanlış anlaşıldı.Ne yazıkki burda duygu geçiremiyoruz yazdıklarımızla ben sadece sayfayı tavsiye ettim mucizevi şekilde süt arttıran hiçbirşey olmadığını söyledim ki beni bu şekilde anlayıpta yorumlamanız çok üzücü