Talodes Kızlar bebeğim 7 aylık bazanın üstünden düştü yere parkenin üzerine kafasınıda vurdu çok ağladı şuan ağlamıo ama bişey olmuşmudır doktora götürmem gerekirmi çok kokrkuyorum endişeliyim başına gelen varmı 😢😢
balannesiii Talodes basıma gelmedi ama bak bakalım şişicekmi canım birde uyutma sakın bir kaç saat uyutmamak gerekiyor düm teyzemin kızının basına geldi uyutmadık ordan biliyorum inşallah bişey olmaz kıyamam ya
Deletedmom115 Talodes Kafası sert vurmadıysa bir şey olmaz ama sert vurmuşsa bi götürün uyutmayın takip edin farklılık görürseniz gidersiniz
cerenduran Talodes düşme vakalarında ilk 48 saat çok önemlidir. vücudunu soyup bakın elle muayene edin hassasiyet gösteriyor mu,uykuya meyil,göz bebeklerinde titreme ve kusma var mı bakabilirsiniz ama bana sorarsanız hekime danışın.
Mervecik1 Talodes benim kızımda koltuktan düştü 5 Aylıkken koltuğum yüksek değildi, ama hemen üstünü giydirip doktora götürdüm; bence sizde öyle yapın.
Tubisimben Benim kızım da yataktan düşmüştü uyutmadım bir süre bir sıkıntı olmamıştı, yürüme zamanı düşmüştü sonra kusunca çok korkup hemen mr çektirmiştim temiz çıktı. Fışkırır gibi kusuyorsa mutlaka doktora götürmelisiniz kusmadıysa takipte kalın
humaninannesi61 Eğer alın kısmını vurduysa korkulacak bir şey yok demişti doktor. Ama kafa üstü ve arkasını vurduysa kesinlike uyutmayın. Zaten kusmadır göz kaymadır böyle şeyler olursa direk götürmek gerekiyor. Ama götürmekte fayda var🤷🏼♀️