Flz95 2bebelianne__ teşekkür ederim küçük paketlerinden alıp bı denicem bakalım olmazsa başka dneerim
Kahveliseker Flz95 biz kullaniyoruz memnunuz minies bulamadigimda canbebe aldim ureticileri ayni o da güzel tavsiye ederim🤗
Flz95 Demetbulut teşekkür ederim deneyeceğim 🤗 külot bez kalıpları daha geniş diye duydum öyle mi kızım 11 kilo 5 numara ideal mıdır
Demetbulut Flz95 oglum 11 kiloyken 5 numara kulaniyodum .. gerci simdi kilosunu bilmiyorum ama hala 5 kullaniyorum com cok nadir zamanlarda sizdirdi oda aksamlari cok su icer yada cok emerse onun haricinde sorun olmadi diyebilirim
TospikOglusum Flz95 miniesin beside ıslak mendili de temiz içerikli için rahat olsun.ben ıslak mendil diardaysam kullniyrm ama sen kullnmiyosun sık sık tavsiye ederim onuda
Elmaliseker Flz95 incecik yapisi ve dokusu guzel minies sleepy ikisinde kullniorm ben sleepye gore daha ince bezi yaz gunu iyi olur
ezogelinn Flz95 8 ay minnies kullandım son zamanlar idrar kokusunu dışarı çıkarmaya ve bel kısmında tahriş yapmaya başladı 1 aydır molfixe geçtim şuan memnunum