ceydaozn merhaba kızlar bebeğim 3 buçuk aylık ve 5.50 kiloya yakın bana göre kilosu az şuan bebelac gold kullanıyorum önerebilceginiz kilo alımını sağlayan bi mama varmı
NaimeYilmaz ceydaozn Hepsinin bunyesı aynı olmaz dogum kılosuna goremı az yani bunu doktormu soyluyor ? Evolvıa onereblrm 2 aylık ilk ayn1300 2.ay 1 kılo aldırdı dogum kılosuna gore idael bızımki
ikos58 ceydaozn ben butun mamaları denedım. Golden goat kullanıyorum. Bebegım 2920 dogdu hastaneden 2800 cıktık. Suan 2 ay 10 gunluk 6100 kg.
Emine ceydaozn baştan beri evolvia kullanıyorum kilo alımı güzel. Gazlı dönemlerde evolvia ac kullandık çok iyi gelmişti
Merveedd ceydaozn benim oğlum ilk ay 2 kilo aldı 21 eylülde 2. Ay kontrolümüz var evolvia kullanıyorum kabız yok gaz yapmayan mama hiç görmedim duymadım 😂
ikos58 ceydaozn kabızlık yapmıyor. Benım oglum kolık. Kolık bebekler ıcın ac mamalarıda denedım onlara gore de yıne en ıyısı buydu. Bır kere de olsa bende denemelısın
Aydiles ceydaozn canım bende çok mama denedim, ama anladığım kadarıyla sadece evolvia güzel kilo aldırıyor ve gaz sorunu almıyor, bebelac gold kullandım bir paket içeriklerini karşılaştırdığımda evolviaya göre bir çok değeri yetersiz kalıyor
Oglusbora ceydaozn canım sana göremi dktora göremi az bnm bebgm besbck sylık 6900 mesela ve mama vermym cünkü cok gareketli
Drsmkm Kesinlikle hipp combiotik gaz yapmayan mama yok demeyin benim bebeğim sürekli gaz çıkarıyo bu mamayla