LDinci1920 Bi kac gündür dikisim sisik üst tarafi ve arada agri yapiyor. Sicaktan mi oluyor acaba?5.5 ay oluyor sezeryan olali.arada karnimin icinde birseyler dolasiyormus gibi his ediyorum artik kafayi yedim 3 test yaptim negativ cikti.
BarlasMomm LDinci1920 5.5 ay once dogum yaptim sezaryan aynilari bnde de var. Karnimda bir sey dolaniyor gibi
Ronam LDinci1920 ya bende de oluyordu sanki bebek tekme atıyormuş hissi.Araştırdım normalmiş hayali tekmeler deniyormuş ve kadınların yüzde 60’ I doğumdan sonra hissediyormuş.
LDinci1920 BarlasMomm bide havalar sicak dikisim üst tarafdan sisik hamilemiyim diye durmadan süpeleniyorum. Korunuyoruz ama yinede güvenmiyorum 😂bana kalsa 4-5 yöntemle korunsam ancak.
BarlasMomm LDinci1920 bende hap kullaniyorum esimde korunuyor ama dediginiz gibi insan yine de korkuyor adet olmadim test yaptim negatif kan verdim negatif karnim adet olmadigim icin sisti suphe ediyor hep insan
LDinci1920 BarlasMomm Evet insan korkuyo yinede. Benimde sicaktanmi bilmiyom karnimda siskin duruyo. Okadar test yaptim artik diyom yeter yapmicam yok birsey iste diye sonra yine süpeleniyom 😂
LDinci1920 Ronam cok sagolun valla artik delircem saniyodum. Ilk sezeryanimmdan sonra hic böyle olmamisti o yüzden garip geliyor suan 😊