Figen35 ssnnmm geçmiş olsun 2.dozdan ne kadar sonra yakalandılar tekrar ki yakalanabiliyorsun Zaten ama ağır geçirmiyorsun diyorlar
FHKK Mom7262 Annem sinovac vuruldu 2 dozuda oldu şükür bişey olmadı. Bugün de babam biontech olucak inşallah.
Miray4455 ssnnmm aşı olunca virüsü kapmıyacaksın diye birşey yok ki? Gene bulaşabiliyor,pozitif çıkıyorsun ve taşıyıcı oluyorsun.Fakat en az hasarla atlatıyorsun hastalığı hafif geçiriyorsun yani..O yüzden aşılansakta dikkat etmeye devam✌🏼
Defnemm22 Bu aşı konusu benim kafamı karıştırıyor 2 yakınım aşıdan sonra vefat etti yaşlı bir teyze vardı komşumuz oda felç geçirdi ben anlamadım bu nasıl iş ya
Miray4455 ssnnmm inan çok şaşkınım şuan😲 2 doz olmuşlar mıydı? Geçmişler olsun inşallah atlatırlar en kısa sürede ya tüh😓
Berilismom Mom7262 biontech oldum canım daha güvenilir geldi nedense bi ay oluyo ikinci dozu vurulalı bi yan etkisi olmadı emzirdimde üstelik
Elifyaban Canım biontech ol kesinlikle annem kalp hastası babam şeker hastası iksiide vuruldulR cok sukur hic bişey olmadı ve antikor cabuk olusuyormus
Kereminannesiii okuyananne222 1 kere grip aşısı oldum. O sene hastalıktan kurtulamadım ama öyle böyle değil. Aşı deyince nedense aklıma o sene geliyor
ssnnmm Miray4455 evet babannesi 2ay önce 2.dozu oldu amcasıda 1ay kadar önce olmuştu bizde aşı olacağız elbette ama hangi aşıyı olacağımız konusunda bi soru işareti oluştu
Miray4455 ssnnmm bende haftaya olucaz eşimle biontech.onlar hangi aşı olmuştu ki? Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal modundayız,olsan bi dert olmasan ayrı bi dert!
Mom084 Mom7262 geçen haberder biontek 2 doz olan maskesiz bile gezse güvenilir dedi sinovac için maske gerekli kapalı ortamda.bile olsa dedi benim babam oldu annem e de sıra geliyor haftaya 🤲🏻