Mom7262 Kızlar haftaya annemle babam aşı olacaklar sizce hangisini olsunlar ben biontech taraftarıyım Kendileri şeker hastası Yan etkileri var mı ? Vurulanlar yada ailesinde olanlar yorumlarınız benim için çok önemli 🙏
leynanin_pembemantosuu Mom7262 bana biontech daha güvenilir geliyor aşı başlarının anlattığı kadarıyla.Dünde amcam olmuş biontech aşısı pazartesi itibariyle kuaförlere berberlere lokantalara avukatlara heryere yani aşı randevusu geliyormuş birde 40 üstü herkese annemle babamda olucak biontech ananem aşı oldu kötü yan etkileri oldu öldü öldü dirildi ama amcama yada dedeme yan etkisi olmadı
gurbet_gelini12 Mom7262 babam annemde biontech vurdular yan etkı felan olmadı şükür annem tansıyon hastası babam hem tansiyon hem kalnı var hemde seker yüksek suana kadar bır yan etkı yok ıkı doz vurdular
bozobeydrk Mom7262 biontech ilk doz oldum kol ağrısı dışında bir sıkıntı olmadı. Annem iki doz biontec oldu, ikinci doz da hafif ateş oldu, çok şükür başka sıkıntı yok. Biontech antikor açısından daha iyiymiş.
cerennaslann Mom7262 eşim ve tüm çevremiz sinovac oldu hem de ilk aşılanan kişilerden doktor olduğu için🙈o zaman biontech yoktu ama bir sorun yaşamadı ben de iki hafta önce ilk doz sinovac oldum sorun yasamadım
Ozzlemm34 Mom7262 benim annemde seker hastasi babamda yuksek tansiyon hastasi ikisi de biontech oldu hic sikinti yasamadilar cok sukur
Zelisblt Mom7262 eşim geçen gün biontech oldu, 2 gündür çok halsiz. Bi anda üşüyor titriyor biraz sonra terliyor. Bu yan etkileri norml mi bilmiyorum doğrusu 🤷♀️
ssnnmm Mom7262 eşimin aile büyükleri biontech oldu yan etkisi olmamıştı ama 2dozuda olmalarına rağmen dün babannesinin testi pozitif çıktı o yüzden koruyuculuğu konusunda tereddüt ettim
Figen35 ssnnmm geçmiş olsun 2.dozdan ne kadar sonra yakalandılar tekrar ki yakalanabiliyorsun Zaten ama ağır geçirmiyorsun diyorlar
Miray4455 ssnnmm aşı olunca virüsü kapmıyacaksın diye birşey yok ki? Gene bulaşabiliyor,pozitif çıkıyorsun ve taşıyıcı oluyorsun.Fakat en az hasarla atlatıyorsun hastalığı hafif geçiriyorsun yani..O yüzden aşılansakta dikkat etmeye devam✌🏼
melisaninannesi Mom7262 ben bugün biontech olacağım. Yan etkilerinden korkuyorum açıkçası. İnş bir sıkıntı olmaz. Eşim biontech oldu. 2. dozu ağırdı hem şiddetli baş ağrısı hem aşırı derecede yorgunluk oldu. Daha fazlası olmasın da tabii.
Efekuzeyy Mom7262 çarşamba günü biontech oldum. Ilk gün kolum ağrıdı. Ertesi gün geçti. Bende çok korkuyordum. Şükür başka yan etkisi olmadı.
Rytrz Mom7262 Merhaba kronik hastalığı olanlara biontech öneriliyor koruyuculuğu yüksek olduğu İçin 🍀 Ben iki dozumu da oldum sıkıntım yok.
alioglanmom Mom7262 biontech eşimde kol ağrısı halsizlik yaptı sadece. Kaynanam 2.dozda baya ateşlenmiş falan
leynanin_pembemantosuu Mom7262 çok önceden 3 kanser atlattı hergün doktora gidip serum yedi doktorlar normal aşı yan etki yapmış sizde dedi 1 ay uyku uyumadı yemedi evde duramadı attı kendi sokaklara nefes alamıyorum diye karnı davuldu hep şişti bayağı uğraştı böyle birde babanem değil ananem 🌸