Ravzaaa deniz_s benim kızım 7 ayda sürünmeye başladı 8 aylıkken yürüdü şuan 9 aylık biryerleri tutup ayağa kalkıyor sanırım sırada yürümek var ama hala dişi yok😹
gurbet_gelini12 deniz_s 4 cocugum da 10 aylıkken emekledı yane oglum suan 10 ay 7 günlük bır haftadır emeklıyor ondan önce ger gerı emeklıyordu heryerı popo ustu gıdıyordu
Ravzaaa gurbet_gelini12 of yanlış yazmışım 8 aylık emekledi😹suan 9 aylık ve biryerleri tutup ayağa kalkıyor 🙄
Keskeuyusamm Evlenmeden önce 6.ayda her bebek emekler diye bilirdim oradan buranda duyduklarımla. Şuan 7 aylık emeklemiyor henüz ama istiyorum açıkçası emeklemediniz bakalım
turansmom deniz_s 7 ay 10 günlükken emeklemeye başladı şuan 20 günlük. Tazi gibi emekliyor, ayağa tutunup kalkıyor ama yürümesine var gibi tam ayagının üzerine basamıyor😀
41esra deniz_s 8 aylık sürünmeye başladı 9 aylıkken de aynı gün hem emekleme hem de biyerden tutunup kalkmaya başladı şu an 9.5 aylık hem emekliyor hem de çekyat kenarlarından tutunarak sıralıyor
Defnemiraymoms deniz_s 5 aylıkken sürünmeye başladı şuan 6 ay 16 günlük çok az kaldı emeklemesine ama baya hızlandı sürünerek emekler belki bilemedim 😂