ErenimBalOglum Kızlar kilerim karınca istilasına uğramış zemin görünmüyor karincalardan minik karınca incitmeden nasıl kovabilirim eve dağılmasınlar diye bi kere mecbur süpürdüm ama parke kenarlarından ve dolap altından tekrar çıkıyorlar
birkizannesi_ ErenimBalOglum çıktıkları yere ilaç dökmen lazım yada tuz başka türlü dağılmaya devam ederler
kokusudalin ErenimBalOglum Kileri tamamen boşaltın baştan aşağı temizleyin ilaç alana kadar tuz dökün tuz kısa süre idare eder
Babybabynihal ErenimBalOglum keisn çözüm bayerin karınca granülü inanılmaz etkili aylar önce döktüm azcık gala karınca yok
ErenimBalOglum birkizannesi_ bi tuz deneyeyim de ilaç aldiracagim mecbur mutfak dolabımda şeker kavanozuna bile girmişler kapaklı kavanoza nasıl girmiş anlamıyorum
birkizannesi_ ErenimBalOglum tarçında işe yarar diye biliyorum ama bide bebekli ev ilaç sıkıntı olur gibime geliyor
ErenimBalOglum birkizannesi_ evet canım ilaç almamıştım o yüzden daha önceden de tek tek vardı ama şimdi kileri komple sarmislar önce doğal yollarla kovmayı düşünüyorum
Babybabynihal ErenimBalOglum kokusu yok ama yerlere çocugun ulaşacagı yere dökmeyin yada koltuk altına dökün mesela zaten karınca onu alıp yuvasına götürüyor kökten çözüyor. Bikaç hün sonra süpürürsünüz cocuk ulaşmadan.
ErenimBalOglum Babybabynihal hmm anladım canım odalarda yok sadece kiler ve mutfak dolabına şeker kavanozuna gelmişler alıp deneyeyim teşekkür ederim
ErenimBalOglum kokusudalin çok teşekkür ederim canım bi temizleyeyim bakim yarında aynı olursa kapatayim önce bi nerden geldiğini bulayım acayip bi şekilde evimin dışı hep kenarlarda sıralı bir şekilde sayılmayacak kadar çok var evin etrafı geçen sene yoktu
Babybabynihal Efemmm ben tesadüfen köy bakkalında buldum öyle keşfettim ama şimdi baktım internette satılıyor