Gizem-Demir Kızlar benim 8 ay 13 günlük oğlum var. Emekleme pozisyonu alıyor ama daha emekleyemiyor. Olduğu yerde dönüyor sadece . Sizin bebişler ne zaman emekledi? Ne zaman yürüdü? Ve yürüteç kullandıysanız yürümesinde etkili oldu mu?
gurbet_gelini12 Gizem-Demir oglum 10 aylık oldu emekledı oncelerı gerı gerı emeklıyordu suan 1 hafta oldu emeklıyor
Ozgebrar2019 Gizem-Demir Kızım 9 buçuk aylıkken emekledi, 14 buçuk aylıkken yürüdü. Bizde tembeldik 😁
mnnakanne Gizem-Demir 6. Ayını bitirdi yürütece koydum 8. Ayının içinde emekledi yürütece koyduktan snra cok heveslendi emeklemeye şimdide yürümeye yakın gibi bıraktıgımızda adım atmadan bi süre duruyo biyerlere tutunarak yürüyo tek elinden tuttgumuz zaman yürüyo inşallah yürür en kısa zamand🥰
ElmarNarmin Gizem-Demir Oğlum 7ay 23günlük. 6,5 aylıkken emeklemeye başladı. Yürüteç kullanmayı düşünmüyorum
Yunusemir Biz sizden 1 ay büyüğüz benim bebeğim emekleme pozisyonuna koyunca bağırıyor yürümeye çok hevesli belki de emeklemedn yürüyecek yeri hiç sevmiyor sürekli yürütmemizi istiyor 🤷🏻♀️
Gizem-Demir Yunusemir yürümek istemiyor bizimki🤦♀️ sadece ayakları hiç durmuyor sürekli ayaklarını oynatıyor bazen uyurken de yapıyor😊
Gizem-Demir Ozgebrar2019 Canım bunun tembellikten alakası yok ki Allah ne zaman izin verirse o zaman emekleyecek ve yürüyecek🤲🏻 Bizde bekliyoruz bakalım hayırlısıyla🤲🏻
Ozgebrar2019 Gizem-Demir Aynen tabikide öyle şakasına söylüyorum 😊 Allah ne zaman nasip ederse sizin bebişinizde ayaklanır 😘
Damla29 Gizem-Demir 9 ay 11 günlük hala emekleme yok üşengeçlik yapıyor gbi geliyor emekleme pozisyonu var ama aglıyor bişeyi istiyor mesela ileri koyuyorum başlıyor aglamaya kendi ekseni etrafında dönüp yuvarlanıp öyle gidiyor almaya istediğini😀 akıllı mı desem yoksa üşengeçlik mi bilemedim yürüteç de fır fır geziyor tutuncada yürüyor ama tık yok beyfendi de
Gizem-Demir Damla29 bizimki de aynı sadece yürüteçte duruyor hiç gitmiyor yürüme yada emekleme eğilimi yok sadece dönüyor birde emekleme pozisyonu alıyor sonra hemen düşüyor bizimki 2 gün sonra 9 a girecek hala tık yok😔
Damla29 Yelika emeklemeden yürücekler herhalde eşim öyle yürümüş bizimki kilolu biraZ kucakta da taşınmıyor yürüsün diye dört gözle bakıyorum suan😀
Damla29 Gizem-Demir bizimki habere düşüyor heyacan yapıp ayaklarını kaldırıyor oturduğu yerden pat yan düşüyor sonra aglıyor tabi düşe düşe oturmayı öğrendi emeklemeyide öğrenir herhalde bizimde feryat figan aglıyor napıcaz bakalım bu gidişle
Gizem-Demir Damla29 oturuyor kendi kalkıyor emekleme pozisyonu alıyor ama emeklemiyor yürütece de koyuyorum hiç gitmiyor sabit duruyor ama ayaklarını tam basabiliyor
Tosbikhamza 8 aylık olacaz bizde daha yeni dönmeye başladı oda sürekli dönmüyor Yani kafası esince. Sonra yüz üstü kalıyor öyle geri dönemiyor hala düşünün. Baya tembeliz biz 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Gizem-Demir Tosbikhamza Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak canım bunun tembellikle bir alakası yok😊