Secill Selam kızlar, 15aylık bebeğime vicco marka çift bant spor ayakkabı kullanıyorum. Fakat havalardan dolayı artık ayakları terlemeye başladı. Sandalet almayı düşünüyorum. Marka model öneriniz var mıdır?
Elifhifa Secill igor kullanmıştık 1 yaşında bu sene yine aldık ama kullanamadık henüz. Çok rahat etmişti
Cheddar Secill nike sunray protect alıcam yarın çok araştırdım orta taban yastıklı arıyodum hep bi tek bu sandalette var
Secill Elifhifa igor un modellerini internette gördüm ama mağazasına gidip bakmadım. Siz nereden almıştınız?
Secill Giizz geçen hafta baktığım vicco mağazasında modellerde parmak kısımları açıktı. Ön tarafı kapalı olsun istiyorum ama tekrar bakacağım farklı modellere. Teşekkür ederim 💕
Purple13 Secill deneyerek alın ben igorla Nike denedim igorda yürüyemedi numaralar olması ya büyük ya küçük geldi kalıbı uymadı bize
Elifhifa Secill Alışveriş merkezinde igor satan bi bebek mağazasından almıştım. İnternetten de alabilirsiniz. Yorumları okuyup trendyol mesela. Ben bu sene dolap uygulamasından sıfır etiketli nerdeyse 60 tl daha altına aldım
Elifhifa Secill evet kullanılmamış tertemiz etiketi üstünde geldi. Değişimle uğraşmak istemeyen ya da tarihi geçirenler oradan satıyor. Ben alırken çok vardı etiketli ürün
Elifhifa Secill hatta faturası bile içindeydi boynerden alınmıştı istesem gidip değişebilirdiö boynerden
Secill Elifhifa Hem satmak için hem almak için çok iyiymiş. En kısa zamanda inceleyeceğim, çok teşekkür ederim 💕
sevcan Secill adıdas kullaanmstk memnun kaldk. vıcoonun sandaletlerıde guzel. suan igor kullanıoruz baya rahat etti ve sevdi onuda.
Secill sevcan şu yağmurlardan sonra kızımı götürüp giydirerek karar vereceğim. Bizim kızın ayağının üstü biraz etli. Bütün modeller olmuyor 😵