Mom4775 Kızlar selam. Balkona havuz alan var mı? Müsilajdan dolayı deniz hayal oldu sanırım. Havuz alayım diyorum ama balkonum sadece sabah güneşini alıyor 🤦🏽♀️ Sıcak su eklerim biraz diyorum. Sizce?
Merve Mom4775 ben dün kızımın havuzunu balkona açtım. Sadece sabah güneş alıyor. Ilık su dolduruyorum ben soğudukça hafif ısıtıyorum ☺️
cocomelon33 Mom4775 biz dün a101 den aldık balkonum ikindin güneş görüyor oğlum 2 aylık temmuzda kullanmaya başlayacağız ılık yaparız dedik bizde direk soğuk yapmayız
Mom622626 Mom4775 ben geçen sene havuzda oynatıyordum çokta keyif alıyordu. Sabah güneşte ısınırsa su sizde az sıcak su eklerseniz sorun olmaz bence.
Babe Mom4775 Gecen yaz 2 havuz patlattik o kadar cok kullandik😂 Soguk suyun uzerine sicak su koyup ilistiriyordum mis gibi oynuyordu kizim
Canparcam_ Mom4775 Benim bakonumda büyük sağolsun halası almış havuz ama Almanya’da yaşıyor henüz göndermedi 🤷 İkindi güneş alıyor hemde baya sıcak oluyor ılık yapmama bile gerek yok canım birkaç saat öncesinden doldurup koyarım ısınınca kızımı sokucam 🤗
Mom4775 Canparcam_ senin şans o saatte güneş alıyor canım benimki sadece sabah güneşi alıyor o yüzden emin olamıyorum.