Ebnifa Kizlar bebeginize demir ilaci ne kullaniyorsunuz saglik ocaginin verdiginde paraben var onu kullanmak istemiyorum. Kabiz yapmayan memnun kaldiginiz demir ilacjnizi yazarmisiniz
Kaaniko Ebnifa bugün 4. Ay aşımız vardı sağlık ocağından verdiler öncesinde doktorumuza sormuştum aylık kan değerlerine baktırın ihtiyacı yoksa kullanmayın demişti bende öle yapıcam bakalım kullanmam gerekirsede bunu değil artık başka damla istiycem
Ayb Ebnifa sidefer kulşanabilşrsiniz doktorunuza sorun kilosuns göre kaç damla kullanacağınızı söyleyecektir
Mervea Ebnifa sidefer aldım kullanamadık içerisinde süt aroması olduğundan ferrum kullanıyoruz ondada kabızlık sorunu olmadı
Ebnifa NrYlmzTsr iceriginde seker ve koruyucu madde varmis o yuzden bilemedim ama.cok kisiden duydum sideferi
Ebnifa Kaaniko bizde 4 ayligiz bnde dha baslamadim ve ne alacagimida bilemiyorum. Bebeklerimiz dha kucucuk zararli bisey vermek istemiyorum
Ecocan Betus_93 ya ben bazen sideferi disarda unutuyorum bisey olurmu acaba bide acildiktan sonra belli bi süresi varmi biliyomusunuz
Alyaduru Ebnifa bende sidefer kullanıyorum ama dediğiniz gibi bende içerikten yana pek rahat değilim 🤷♀️
cerenduran Ebnifa ben sidefer kullanmıştım aslında şişelenmiş olan her üründe bir miktar akıl karıştıracak madde olacaktır. şuan eksiklik çıktığı için ferro sanol b şurup kullanmam gerekiyor düzelince yine sidefere geçeceğim
Betus_93 Ecocan ben hep disarda koyuyorum. Buzdolabi hasta eder ya😓🙄 pencerenin dibine koyuyorum. Zaten havalar soguk simdilik
Ecocan Betus_93 pencerenin dibinde gunes zararlu olmazmi ben icirmeden cikariyorum icirmeyide unutuyom bazen oyke kaliyo disarda