Esra___ Oğlum son 1 aydır uykuda birden çok sesli şekilde ağlamaya başlıyor yerinden kaldırıyoruz konuşuyoruz hiçbir şekilde uyanmıyor aynı şekilde uyuyarak ağlamaya devam ediyor 5 dk falan sürüyor ve sonra susup uyumaya devam ediyor 😔 tam 4 kere oldu 1 ayda ben korkuyor sanıyordum ama instagramda bir çocuk doktoru nöbet belirtisi olabilir diyor 😔 bebeğinde böyle bir durum yaşayan var mı çok korkuyorum
Deletedmom115 Esra___ Benim oğlumda oluyor ara ara uyutuyorum yarım saat kadar yatıyor sonra ağlayarak kalkıyor ama sanki biryerine bir şey yapmışsın gibi gözleri kapalı şekilde ne yapsan susmuyor 5 10 dk kadar ağlıyor sustuğu zaman hıçkıra hıçkıra emiyor ama bence olabilir böyle şeyler nöbet falan olacağını sanmıyorum
Cancancan Esra___ dün gece bizimde oldu gece rüyasında korkuyo gibi oldu sonra ağladı ama gözleri kapalı ben burnunu sıkıp uyandırdım meme verdim sustu geri uyudu acaba kötü bir rüya mı görmüştür yoksa bi yerimi ağrıdı bilmiyorum
Tuba Esra___ benim bebegim suan 2,5 aylik ve ilk dogdugunda oda aynisini yapiyordu. babamlar hoca getirip okutmuslardi ve yattigi yerin bas ucuna kuran koymuslardi. ondan sonrada cok sükür düzeldi ama neyden kaynaklidir bende bilmiyorum🤷🏽♀️
Esra___ Deletedmom115 inş Cnmm benimki de asla emmiyor emzik tutmuyor bas bas bağırıyor sakinleyince emiyor dediğiniz gibi sonrasında da içini çekiyor
Karakiz Deletedmom115 cnm bnm iglumda oyleydi nobet deil surekki agliyodu dr gittik bobtektasi oldugunu ogrendik cisini yaparkn agliyodu sancisi oluyo uykusu var uyuyamiyor yarimsaat uyuyo agliyo gozukapali tekrar salliyrm uyuyoz geri uyaniyo 4 ayligiz 6 aya kadar bise yapamiyolar elimden biseyde gelmiyo
Ugggg Esra___ bende sormak istiyorum ama bazı şeylerin belirtileri benzer olabiliyor mesela buna bende baktım çiş yaparken agliyo olabilirmiş idrar enfeksiyonu ama çiş kokulu olurmuş benimkinde koku yok biri birini tutmuyo
Esra___ Ugggg idrar tahlili kültürü yaptırdık bu ay içerisinde sorun çıkmadı ye yeni sünnet oldu o yüzden desem öncesinde yapmaya başladı internet ortamı bazen iyi mi kötü mü anlamıyorum gerçekten insana en kötüsünü düşündürüyorlar
Gurbetozkan Benim bebeğim de de oluyor maalesef önce bir dk falan iç çekiyor sonra çığlığı basıyor ama korktukları için ağlıyorlar diye biliyorum,2 aylığız daha, hatta bu sabah yine ağladı zor sakinleştirdim
Karakiz Esra___ saol cnm sew8ndm sizin adiniza saat 10 da uyandi daha uyuyack ayagimda biseyde yapmiyrm emmiyo
Esra___ Karakiz benimki de öyle cnmm 4 ay 25 günlük İnan ki zombi gibi geziyorum uyku düzeni hiç Yok asla uyumuyor zor bela uyutuyorum çıt sesine uyanıyor çok yıprandım gerçekten 🤦🏻♀️ Sağlıklı olsunlar da bi şekilde geçiyor zaman
Karakiz Esra___ aynn cnm saglikli olsnlarda oyle bole geciyo aynn cit sesiyle uyaniyo abimizde var oda durmuyo onada hak veriyrm 6 yasinda onunda hakki kusuyo artk gitsn ewimizden diyo alisamadi
yaseminnduru Esra___ eğer safralı kusuyor ve uykudan ağlayarak uyanıyorsa çığlık atarak bağırsak düğümlenmesinden şüpheleniyor doktorlar