Birkucukeylulmeselesi Sadece mekik çeksem diğer hareketler zor geliyo işe yarar mı karın kasına göbek sıkılaştırmaya acaba bide mekik masası varmış arkadaş ta denedim çok rahat o fayda edermi ondan almayı istiyorum
AlmilaDoga Birkucukeylulmeselesi leslie 15 dk lık workout yapıp sonra mekik çekebilirsin ısınmadan hop mekik yapmak doğru olmaz
Deneyimsizanne Birkucukeylulmeselesi Mekik masası başta heves edip alınan sonra nereye koyacağınızı bilemeyeceğiniz gereksiz bir masraf bence. Mekik çok kolay bir hareket ve heryerde dilediğiniz gibi yapabileceğiniz bişey. Alette yapayım diye kasmanıza hiiç gerek yok. Mekik yanına birkaç karın egzersizi eklerseniz daha etkili ve daha az sıkıcı olur. Hep aynı hareketi yapmak hem sıkıcı hem de sadece bir kas grubunu çalıştırdığı için daha az etkili olur. Bunun için youtube da zibilyon tane video var. İstedğiniz kolaylık ve zorluklarda seçebiliyorsunuz🖐🏼
Birkucukeylulmeselesi Deneyimsizanne zaten aylardır uğraşıyorum ama asla devamlılık getirmedi o yüzden sordum