Erayhusem Kızlar bebegim 3 ay 7 günlük ve öksürüyor ıhlamur vs birsey olarak ne verebilirm siz neler veriyorsunuz
Ugggg Erayhusem öksürük için bı kaşık verebilirsin ama ben bal surdum işe yaradı bide terli bırakmamaya çalış
KaSeAy Erayhusem 2 aylıkken öksürük olmustu saat başı emzirerek geçirdim ilk 6 ay süt dışında bişe vermek istemezdim ben
elifiii Erayhusem 1 yas öncesi bitkisel bişiler önerilmiyor. siz c vitamini ve ıhlamur tüketin, sütünüzle gecer bebegınıze. sırtına soguk sıkım çörek otu yağı ve zeytinyagı sürebilirsiniz. terlememesine dikkat edin, gecmiş olsun.
Ozgeb Erayhusem sutünüzle ıhlamuru karıştırın bir çay kaşığı kadar sabah akşam verin ama ondan da etkilisi soğanı ortadan bolun karanfil batırıp bebeğin basucuna koyun. Bir de odayı nemli tutun. Geçmiş olsun
Ugggg [silindi] yedirmedim göğsüne sürdüm üstüne bez koydum o bez balı çekiyor akşamına da sırtına sürüp bez koydum gene bez çekti ertesi günde yıkadım iyi geldi
cerenduran Erayhusem bebekleriniz öksürüyorsa hekiminize erkenden danışmakta fayda var. bedenleri küçük oldığundan ciğerleri çok çabuk etkilenebiliyor