kaymakliekmekkadayifi Kizlar bebegim 3aylik ve emerken 2 3 kere cekiyo yani 3 5 saniye sonra kafasini geri cekiyo sonra hemen yine aliyo agzina sonra yine ayni sizce neden olabilir boyle bisey yasayan var mi
Bebibebi kaymakliekmekkadayifi gaz sancısı falan olabilir meme reddine dönüşecek emzirme pozisyonun yanlış olabilir dikkat et memeyi bırakmasın bn 3 buçuk aylıktan beri mücadele veriyorum aynı bu şekildi şimdi 1 yaşında sadece 1 kere emiyor günde
Girlpower kaymakliekmekkadayifi benim bebeğim de yapıyor bunu ya doyduğu zaman ya da süt az gelmeye başladığı zaman yapıyor bu yüzden bir göğsümü bitirmeden diğerine geçiyoruz hep 🤦🏻♀️ Bizimki foşur foşur gelsin istiyor az gelmeye başlayınca bırakıyor böyle diğerine geçiyoruz onu gayet güzel emiyor😂
biregesevdasi kaymakliekmekkadayifi çünkü artık etrafı keşfediyor emerek kaybedeceği zamanı etrafı izleyecek geçiriyor o aylarda normal
kaymakliekmekkadayifi Bebibebi yani bi kac pozisyon denedim aslinda hepsinde ayni yapti ama doger gogsumu verice daha uzun emdi sonra yine atti basink geriye. Gazda olabilir belki dogru diyosunuz. Gece kaka yapmamis hic zaten
Eminehalil 2 bucuk aylık şuan bızımde aynı uykulu ıken ıyı emiyor sadece o durup durup emiyor kasıkla verdım sutumu sagıp bı ıctıkı açmış demekki surekli bole yapsam kaşiğa açilir
kaymakliekmekkadayifi Eminehalil bi yani falan mi aciyor acaba emerken diyede dusunuyorum. Siringayla da verebilirsiniz bi arkadaşıma doktor pyle tavsiye etmisti bebegi emmiyordu
Eminehalil kaymakliekmekkadayifi canum şırınga ike verdim ama onu bıraktı bır sure sonra kaşıkla verıyom bu seferde korkutom kaşkla alıştı mı dye
kaymakliekmekkadayifi SeraAslan gazdan suphelendim cunku bu zamana Kdar refluye dair bisey farketmedim yani bi anda oluşmuyosa olusuyosa orasi da ayrı tabi
kaymakliekmekkadayifi Girlpower benimkide fosur fosur geliyo bi memeden agzini cekti mi acik kalmis cesme gibi akiyo etrafa. Ondan da yapiyo gibi geldi cunku diger memede yapmadi o kadar cok daha az yapti
Elifscy Sütünüz tazyikli de geliyor olabilir, ona uyum sağlayamadığı için bırakabilir. Öyle durumlarda elinizle sütü bi kontrol edin isterseniz, gerekirse o ilk kısmı sağıp verirsinizz
kaymakliekmekkadayifi Elifscy dogum yaptigimdan beri tazdikli geliyo aslinda pek oyle yapmazdı ilk defa yapti
Girlpower kaymakliekmekkadayifi benim de öyleydi ağzından çektiği an üstüm başım ıslanıyordu hep 5 aylık oldu şimdi 1 aydır öyle boşa akmıyor artık terbiye oluyorlar sanırım 🙂
kaymakliekmekkadayifi Girlpower galiba 😀 sutun cok olmasi guzel ama hem cocugun hem kendi ustumu degistirmek yoruyo😀😀😀