Elifff İyi akşamlar bayanlar öncelikle Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın sağlık versin 🙏🏼 Kızım 27 günlük uyurken hep sıçrıyor birde nefesi kesilirmişcesine birden nefes alıyor böyle bir durumda olan var mı
Mom107 Elifff Benimde bebeğimde böyle bir durum var sıçramalar normal Mora refleksi ama bazen nefesini alamıyor gibi oluyor sonrada uyuyamıyorum endişeden kbb götürmeyi düşünüyorum acaba geniş eti va gibi bir sorunumu var diye
Aysealp Elifff benımde aynı sekilde sıcrama cok oluyor bide aglarken falan çenesini titretiyor sizinde oluyormu ya kafama takılıyo doktora gotursemmi doktor sıcramaya normal dedi banada reflexleri guclenıyo dedi
Elifff Mom107 inanır mısınız yaklaşık 10 gündür ayaklarının ucunda yatıyorum ne uyku ne düzen hiçbişey kalmadı 😌
Hanifemusa Bebekler çok sıçrar. Ard arda hapşırır Öksürür. Çenesi agla4ken titrer. Benim doktorum ilk görüşmemizde bunları dedi. Şuan iki buçuk aylik olduk hala sıçrıyor ve kendini uyandırıyor. Bende kundak yapıyorum rahatca uyuyor. Tabi anı seslerde yine refleks olarak sıçrıyor o ayrı.