yaseminoztrk Merhaba anneler kızım 3 ay 28 günlük oldu 2 aylık olduğundan beri sesler çıkarıyor bu 3. Aya girince çok daha fazla arttı ve çok güzel sesler çıkarırdı hatta susmazdı. Ama son 1 2 haftadır çıkardığı agular huuu falan gibi sesler aşırı azaldı hatta yok oldu. Sıkılmadığı yada birşey istemediği sürece ses çıkarmıyor. Doğduğu günden beri sürekli konuşurum, şarkılar söylerim ama neden azaldı aguları bilmiyorum. Soluna dönerdi hep dönmüyorda artık 🤦 Var mı başına gelen? Yardımcı olur musunuz?
Alminamom yaseminoztrk bizimde azaldı ama ben konuşuyorum ellerini tutup ayaklarını falan gösterip güldürşmeye calşıyorum müzik açıyorum ama çocuk şarkıları değil bizim ki dom dom kurşununa tkmis bu ara onu dinleyince susuyor 😂😂
yaseminoztrk Gizem9565 hamileyken okuduğum kitaplarda görmüştüm. Altını açarken bile anlatıyorum ona gelişimi için önemliymiş
yaseminoztrk eczanecianne evet aslında mantıklı. Kafası hiç durmuyor çünkü hep meraklı hep şaşkın 🤷♀️
Hum34 Benim kız da 3,5 aylık o da eskiden çok agulardı şimdi etrafa bakmaktan emmeyi bile doğru düzgün yapmıyor. Ama ben konuşurken cevap vermeye çalışıyor ama öyle çok fazla değil. Bence normal bir durum bu, etrafı tanımaya çalışıyorlar çünkü.
yaseminoztrk Hum34 akıl akıldan üstün gerçekten. Kendime bunları anlatmakta zorlanıyorum 🙈 bizimde aynı gülüyor cevap vermeye çalışıyor mimikleriyle tepki veriyor ama işte eskisi gibi değil 🤷♀️
Mamamia yaseminoztrk dönem dönem oluyor bence. bizimki de öyleydi sonra yeni sesler keşfetti onları tekrar etmeye başladı ve evde çığlıklar başladı tekrar :)
2719 yaseminoztrk gelişim dönemleri vardır hızı her zaman aynı değildir bi yerde gelişim durursa başka bir yer gelişim gösterir nöbetleşe gelişim diyoruz bir süre sonra göreceksiniz evi inletecek çığlığıyla ☺️
yaseminoztrk 2719 ayy çok teşekkür ederim. Çok açıklayıcı ve güzel yorum yapmışsınız 😊 içim rahatladı ❤️
Bebek-annesi yaseminoztrk etrafı merak ediyor keşfediyor ve atak dönemi birleşmiş gibi bu süreçte aynısı bana da oldu meme reddi de yaşadık bir süre ayakta gezerek emzirdim. Şuan 4. Ay atağındayız allahım bitmek bilmiyor ve diş çıkarıyor sanırım 🤦🏻♀️🤷♀️
evadiler yaseminoztrk Benim bebeğim de 3 buçuk aylık aguları ve sesleri azaldı. Şimdi sürekli etrafı izliyor. Emzirirken bile sürekli gözü etrafta bence normal bir durum. Keyfi yerindeyse üzülmenizi gerektirecek bir durum yok.
yaseminoztrk evadiler evet başı hep sağda solda hep meraklı şaşkın şaşkın etrafa bakıyor. Dediğiniz gibi sanırım ondan 😊 çok teşekkür ederim ❤️
yaseminoztrk Alminamom yoook nerde hiç oralı bile olmuyor. Sonra bi açıyorum aya benzer yüreğimler reyhanlar hemen kıpır kıpır oluyor gülüyor 😂 hamileyken çok dinlerdim ondan herhalde diyip peşine düşmedim 😁