eceyiilmazm Hamilelik doğum bebek derken kuaföre gitmeyeli aylar oldu. Zaten kapalıyım fazla gitmiyordum. Güncel kuaförlerde ortalama saç açma (kızıldan sarıya) kaç TL ye yaparlar acaba 🤔
Rubab_Mommy eceyiilmazm kizil zor acilan bi renk oldugu icin fiyati biraz yuksek ola bilir.Aman dikkat et yakmasinlar sacini.Guvendigin bi yere git
mervereyyan19 Valla fiyat degişiyo ama bir kuaför olarak iyi sec kuaförünün yanma yada acamama durumlarından dolayı özellikle bildigin gvndigin yre git derim
17062019 eceyiilmazm ben 3 yıldır gitmiyordum kuafore. Dün kuaför malzemecisine gittim schwarzkopf un blonde me açıcı serisini aldım. Kuzenim kuaför. O açacak evde. Bundan başka marka kullanma dedi yanarmış. Oyuzden aldım. Toplam 230 TL tuttu aldıklarım. Ama büyük boy. Yani kuaförler de 500 den aşağıya yapmıyor.
Minik1Ege eceyiilmazm mersindeyim 900 e tüm sarı yaptırcam hamilelikten önce de 800 e ombre yaptırmıştım. Burda çok pahalı😕 ya da benim saçım hem çok gür hem çok uzun olduğu için fiyat böyle de olabilir😅🥲