kbra_ayc1 Sevgili anneler merhaba. Bebeğimin kırkı çikacak iki üç gün sonra. Benşm bebeğim doğduğundan beri neredeyse hiç kusmadı. Sadece çok emdiğinde ufacık bir şey geliyor ağzından arada bir. Bu kusmama durumu normal mi sizce
ahmetseliminannesi kbra_ayc1 kiz daha ne istiyorsun🤣 benm ilk oğlumda hic kusmamıştı simdi ikizlerim var her beslemede kusuyorlar üst değişmekten gına geldi 🤦♀️🤦♀️ Mesajı yazdımm vee oglumun biri su an kusuyor🤣🙄🙄 Ben en iyisi uygulamadan çıkıp kıyafet getireym🤣🤣
Minikprenses5481 kbra_ayc1 haline sukret canm masallah de bnmki 9ay boyunca hep fiskirarak kustu gozumu 1dakika ayiramiodum ustunden
TeacherrMom 4.5 ayligiz benm bebeğimde hiç kusmadi çok az ara sıra çok emerse vs oda yandan azıcık. sukrediyorum 😀
Eda-Ece kbra_ayc1 ne kadar güzel işte maşallah 🧿 Kuşan bebek çok çok zor,ben günde kaç defa çorabına varana kadar değiştirdiğimi sayamazdim.
Han30 kbra_ayc1 ne güzel işte ya biz reflü çektik 3 ay hareket ettirmeye korkardım gece uyurken kusardı diken üstünde uyurduk eşimle