Cicek_Gokce46 Azimee ben vermiştim bir çay kaşığı hala da veriyorum 4 ay 13 günlük bebeğim hergün veririm su yoksa çok ağlıyor
eymenugur_721 Azimee ek gıdaya geçene kadar verme derim çünkü anne sütü su ihtiyacını karşılıyor araştırdığım kadarıyla öyle hatırlıyorum cnm
Mel01 Azimee canım ben ilk günden beri veriyorum valla şimdi 3 aylık Yani suyun bi zararı yok ki o içtikçe ben rahatlıyorum😅
MrsNur Azimee ek gıdaya geçene kadar bebeğiniz su ihtiyacını anne sütü yada förmülden (mama) alıyor. Bebeğinizin Kara ciğeri gelişmiş değil, su zehirlenmesi yaşayabilir. Lütfen vermeyin, minnacık bedeninin ve organlarını zedelemeyin.
Dstbbk Heleki yaz ayındayız bende 2 aylık oğluma veriyorum su. Böbrekle kuma ve idrarda kokuya neden olır vermezsen çay kaşığı ile veeoyekum ben zemzem suyunu
zeynepliyakusum Azimee sadece anne sütü ile besleniyosa vermeyin diyo doktorlar ama tamamen anneleein tercihine kalmış bişey beninmki mama ile besleniyor o yüzden doğduğundan beri veriyorum sabah öğlen akşam 2 şer çay kaşığı verebilirsin istersen
Rbulgen Azimee canım bebeğim 3 aylık 1 aylıktan beri veriyorum bi zararını görmedim ayrıca mama içiyo mamayı suyla yapıyoruz zaten sade su niye içirmeyin diyolar bilemiyorum 🤷♀️
Mys01-01 Azimee benım bebegım 41 günlük ama mama takviyesi ile ilerliyoruz hatta çoğunluk mama dr vermemi soyledı az az verıyorum