Ecenisaannesi Kızım 11 aylık ilk defa süt sağıyorum emzrdkten 2 saat snra sağın diyorlar ama diş döneminde oldugu için hep memede şmdi denemek istedm her 2 göğüsüde 15 dk sağdım 30 ml süt çıktı normalmi ?
Tatlim Ecenisaannesi emzirdikten iki saat sonraysa az biraz. Ama bu değişken bı durum. Miktar örneği isterseniz bir süredir sagmiyorum fakat bebek 8-9 aylikken emdikten 4 saat sonra sagdigimda Max 400 CC min 360 CC cikmisti
Ecenisaannesi Nehiiir saol kuzum bnmki emiyorda ilk defa sağdım işe başlıcam bormlmi değilmi anlymdım
Sedonay Canım ilk başlarda az çıkması çok normal hatta hiç çıkmaması da normal çünkü memelerin henüz sağıma alışması düzenli sağım yaparsan memeler sağıma alışır ve daha fazla süt elde edersin
Ecenisaannesi Sedonay çok teşekür ederim canım hergün denicem bakalım günde bir defa yapsam da işe yararmı peki
Tatlim Ecenisaannesi yarın 2-3 kere sagmaya çalış . Sagdikca artabilir. Goguslerin sagmaya alışık da değildir şu an. Sonuçta bebeği doyurabildigine göre daha fazla olmalı sütun.
Tatlim Ecenisaannesi ben ilk zamanlar süt arttırmak için bebek emdikten sonra da sagiyordum sırf gogusler uyarılsin diye. Onu da deneyebilirsin
Tatlim Minnos09 hiç süt sıkıntısı yaşamadım ilk ay hariç ki bebeğimin reflusu vardı ve kolikti.bence sagimin da etkisi oldu.