B007 Arkadaşlar bu bağırsak düzenleyicilerden gaz sancısı için hangisi kullanılıyo kullananlar memnun kaldı mı
Hndmtl B007 doktorumuz bize ishal için vermişti normalini. İlaç bitene kadar kullanacağız. Plus ı olduğunu bilmiyordum.
Emirim Ikisinide kullandik plus daha iyiydi. Yalniz bizim doktorumuz gaz icin degilde ishalimiz gecsin bagirsaklari duzene girsin diye vermisti. Gaz icin sapsimleks kulllandik
Bsebse B007 20gun oldu ben doktor önerisinde 1 ay sonra başladım kusmalar çok arttığı için. Kusma azaldi baya Gazi da çok kolay çıkarıyor doktor gunde 3kere 5damla demisyi ben gunde 1kere 5damla veriyorum. 2ay 26gunluguz biz
B007 Bsebse canım en aylardır çekiyoeum bu gazı gerizekalı demek istiyorum artık doktorlarıma bi çözüm bulamadılar
Ugggg israks evet çok zor durumda cigira cigira agliyodu üç günden sonra maflora başladık 11 oldu hala huzursuzluğu yoktu ama 10 günü geçti diye fitil verdi doktor
Emirim B007 sut ve sut urunleri alerjimiz var surekli ve gurultulu ve mukuslu kaka karin guruldamasi huzursuzluk bide son zaman 5.ayda vucudu kizarip egzama gibi oldu o zaman anladik
Glsmeker91 B007 sabah öğle akşam 5 damla verir vermez büyük İnsan gibi gaz çıkarıyor ıkınmalar neredeyse bitti
B007 Glsmeker91 doktor önerisiyle bu şekilde kullanıyosunuz dimi ben de direk alıp kullanıcam çünkü 🌸