Yagmurunbebegi Selamlar bebeğim 8 bçk aylık ve yeni adeti yüzüstü uyumak. Gece uyurken her baktığmda yüzüstü dönmüş şekilde uyuyor bende endişeleniyorum bişe olur diye. Bu alışkanlığından nasl vazgeçireblirim ya da geçirmeli miym sizce bişe olur mu böyle uyursa?
leynanin_pembemantosuu Yagmurunbebegi rahatki öyle uyuyor korkma rahatsız olsa kendi döner benimkide 1 ayı geçkin yüz üstü uyuyor 9 aylık şuanda
karsiyakalianne Yagmurunbebegi kendi başına dönebiliyorsa bence endişelenmeyin benim oğlum da hep yuz üstü uyur. Cok dert ediyordum ama uzun süre takip ettim rahatsızlık hissettiğinde ya diger tarafına dönüyor yada kendini komple çeviriyor.
Derindenizannesi Yagmurunbebegi şimdi postu okurken 9 aylık ikizlerimde birinin yüzüstü yattığını görmek 😊 korkmayın benim oğlumda uzun zamandır bu şekilde uyur rahatsız olunca kendi döner
leynanin_pembemantosuu Yagmurunbebegi küçük olsa dönemicek olsa evet tehlikeli ama bu afacanlar artık koca çocuk oldu 😊istedikleri gibi dönebiliyorlar oğlumla beraber yer yatağında yatıyprum gece bi bakıyorum yanımda yatıyor bi bakıyprum emeklemiş kalkmış gitmiş ayak ucumda yatıyor kapı önünde yatıyor ☺️Nefes alamıcak olsa zaten döner endişelenme istersen uyurken çevir ama gene rahat olduğu için yüzüstü dönecektir
Lidya-t Aydan beri Yüzüstü uyuyor sağa sola dönüp yatıyor artık kendileri nasıl isterse öyle uyurlar değiştirmeyin bir şey olmaz
SheShines Ayına göre çok normal zaten kendini döndürebildiği için sıkıntı olmaz. Bende bi ara çok takardım ama öyle rahat ediyor bazen yatağının diğer ucunda buluyorum onu keyfi nasıl isterse öyle yatıyor😄
Derindenizannesi Yagmurunbebegi evet bir oğlum birde kizim var Çok şükür evet bakımları çok zor ama.Rabbim yardım ediyor sağlıklı hayirki olsunlarda gelip geçicek bu günler
Morfrenk Yagmurunbebegi düz sert bir zeminde yatıyorsa problem değil zaten artık kendilerini kurtarırlar yattığı yerde içine gömülmüyorsa sıkıntı yok