Diana2306 Merhaba hanımlar kızım 1 buçuk yaşında sırtında doğduğundan beri morluklar var kalça kısmındada doktor 2 -2 buçuk yaşına kadar geçme süresi var dedi ama çokta içime sinmedi çocuklarınızda böyle olan var mı acaba ?
leynanin_pembemantosuu Diana2306 yeşilimsi şeyden bahsediyorsunuz sanırım ismini unuttum doğum lekesi gibi birşey 9 aylık oğlumda doğduğundan beri var önce kalçada büyük büyükdü sonra sırta kadar yayıldı kalçadan geçmeyr başadı renk dağılıp düzelmeye başladı yani doktor normal dedi 1 buçuk yaşa kadar geçer dedi
Emir123ali Diana2306 benim oğlumdada var yeşilimsi gibi kız kardeşimin oğlununda siyahımsıydı çoğu bebeklerde oluyor
Acemibiranne19 Diana2306 benim 27 günlük bebegimde de var doktor pis kan oraya toplaniyor dedi dağılıyormuş büyüyünce sezeryan ile dogum yapanlarda daha cok görülüyormuş
Suuuuuu Diana2306 benim oglumdada var 17 aylık birden çıktı sırtının altında poposunun üstü anlam veremiyorum acaba bir yerleremi vuruyor doktor randevumuz var bu ay sonu doktorlara soracağım umarım ciddi bir şey değildir 😔
Mevakemaleyna Diana2306 geçmedi bizimki 3.5 yasinda doğuştan doğum lekesi bana ciğer cok yedim oglumda normalde pişen yerde durmam ciğer yiyip kasinmissin ondan dedi annemgil