Dilara412 Uykularınız ,diş ne durumda bizim uykular saçma sapan. Uykusuzluk çok zor tam uykuya dalıyorum kızım uyanıyor
Waris Dilara412 şu an tam olarak biz😭😭 kaç gündür uyku yok. Gece gündüz çok zor uykuya geçiyor. Gece sık sık ağlayarak uyanıyor. Ne güZel tam düzen oturmuştu tamamen tepetaklak oldu😖 diş midir uyku gerilemesi midir nedir bilemedim.
Betim Dilara412 oğlum daha dün gece namaza kaldırdı bizi nasıl ağlıyor😔kuzum dişi ağrıyor sanırım çıksa da rahatlasa
aylizinannesiii Dilara412 9 ay olduk bugün gunduz uyumak istemiyor gece uyaninca beni görmezse bangır bangır ağlıyor bir iki saat oturuyoruz gece uyandığında geri uyuyamıyor gelsin atakk😁😁😁
Deletedmom_56 Dilara412 Canım benm kızım da 9aylık. Alt iki dişi çıkıyor. Bazı geceler sürekli dönüyor yatağında bi türlü dalamıyor. Gündüzki üçüncü uykusunu da uyumayı bıraktı. Ben de zorlanıyorum artık. Genel olarak aşırı kötü durumda değiliz fakat huysuzluk çok var 😔
Ipektosunanasi 9 ayda sadece 2 gece güzel uyuduk onun dışında alarm gibi çığlık çığlığa saat başı kalkıyor, düzen desen o da yok 12-1 den önce uyumaz 😔 son 1 haftadır da diş çıkarıyor daha da zor olmaya başladı gündüz de en fazla 30-40 dk 😕
Dilara412 Deletedmom_56 bizde 9 ayda üçüncü uykuyu bıraktık Artık. Kızımda beni görünce mızmızlanıyor ağlıyor gece zaten kabus gibi uyurken seürekli rüyasında ağlıyor ve uyanıyor ara ara ateş var zooor
Betim Dilara412 yok gergin sürmüyorum genelde gece ağlayarak uyanınca önce su içiriyorum sonra da jelden çok az sürüyorum hemen uyuyor diş sancısıyla kalkıyor anlıyorum normalde uyanmaz
Ssumru Dilara412 8 ay 10 günlüğüz bizde huysuzluk ve sürekli birşeyleri ısırma peşinde sanırım bizde diş çıkaracağız alt damağı kabarmış durumda..
Bsrsyy94 Dilara412 9 buçuk aylığız son iki hafta kabus gibi bir haftaydı. Gündüzleri sürekli mız mız bi bana yapışma durumu her şeye bi alınganlık sürekli ağlama😞 2 dişimiz birden patladı 3. De ya patladı ya patlayacak. Bitmeyen ishal ve iştahsızlık. Yavrum zayıfladı iyice😣 iyi olurlar inşallah 🤲🏻