Acemibiranne19 Yenidoğan uyumlu siyah,gri,lacivert olabilir uygun fiyata kanguru arıyorum elinde olan varsa iletişime geçebilir mi ?
leynanin_pembemantosuu Acemibiranne19 80 tl sıfır kutulu 4-12 kilo arası çift yönlü anneye bakar ve karşıya bakar şekilde 2 cepli içinde kapşonuda var gizli bölmesi var omuz kısımları süngerli acıtmıyor pandemi başlangıcı aldım kullanamadım şimdide bebeğim büyüdü öyle kullanılmadan dolabımda kaldı https://ty.gl/rxo0kjgb internette net resimleri yok olur derseniz kendim çeker eklerim biraz zahmetli oluyor çünkü bu arada ben 120 tl ye almıştım şuan indirimdeymiş fiyatlar o yüzden düşük yazdım
Zeyy16 Acemibiranne19 canm neden sıfır almak yerine iknci el alıyorsun ki trendyola bak 80 TL ikinci el vericgine sıfır almanı tercih ederim bnim aldıgmda 65 TL di indirimdeydi şimdi 80 ama gayette güzel aynısı geldi ayrıca kargoda bedava oraya bak derim resim bıraktm https://www.hizliresim.com/ds3w4h1
Zarayagmurr Acemibiranne19 canım bende siyah içi kırmızı var istersen eğer onu kargolayabilirim sana sadece 2 defa kullandım bebeğime araba alınca arabayla devam ediyorum
leynanin_pembemantosuu zeynepela2 ordakilerde bayağı pahalı bide 20 tl kadar fazla yazıyor herkes fiyatı çünkü komisyon alıyor uygulama 20-25 tl kadar
Acemibiranne19 leynanin_pembemantosuu ben kart kullanmıyorum güven probleminiz varsa haklısınız sizde bisey diyemem🙂
Zeyy16 Acemibiranne19 hmm öyleyse ama aynı fiyatta olupta ikinci el almak bana biraz sacma geldi bu pandemide ondn dedm siz bilirsiniz cnm umarım istediginz birşey bulursunuz 🙏🙏🙏🙏
turansmom Acemibiranne19 Yakınınızın kartı yok mu? Ona para atıp oradan çekseniz olmaz mi? 80 liraya sıfırlar var, benimde kartim yok öyle yapıyorum🙂
Acemibiranne19 Sena93 bebegim erkek bu model kizlara daha uygun gibi geldi bana sade bordo renk olsaydi olurdu🙂
Acemibiranne19 Zeyy16 buralarda da var mağazada falan ama istediğim model yok hep sünger gibi yırtılır tarzdan şeyler kafama yatan olursa alırım diye düşündüm 🙂teşekkürler düşünceniz için