bitterdelisi244 iyi geceler cümleten 🌹🌹 kızımın heryerını sivrisinek ısırmıs iki koluda kıpkırmızı ne iyi gelir yada sıvrısınekleri uzaklaştırmak ıcın ne kullanılır bilen varmı. netten baktım ama pek bişey bulamadım
YldrmBytkn bitterdelisi244 sinek kovucu ilaçlar oluyor bebekler için ben incia markali olanı almayı düşünüyorum temiz içerikliymis, isirdiktan sonra bilemiyorum ne iyi gelir benim oğlumun da var yüzünde bilen varsa bende deneyeyim belki iyileşir 😔
hunilimomm bitterdelisi244 ben 2 yıldır nurse harveys sinek kovucu kullanıyorum kızıma içerigi gayet temiz limon kekik felan var ağır kokusu felan yok kendim de kullanıyorum hic sinek gelmiyor
oyaacool YldrmBytkn içeriği temiz diye bende aldım hatta siveno marka da aldım çok yoğun kokuları var bilginiz olsun. Çocuğunuz biraz büyükse olabilir ama küçük bebek için koku çok fazla bence. Kendi ayaklarıma kullanıyorum 🙈 koluma sürmeye bile çekindim emzirirken kokar diye.
bitterdelisi244 YldrmBytkn yani hıc hayatımda duymadım kullanmadım feslegen kokusuna gelmezmıs ama onu blıyorm
dryyc Benim kızımın da geçenlerde 2-3 yerinden ısırmışlardı. Kendi sütümden sürdüm iyi geldi. Deneyebilirsiniz emziriyorsanız eğer.
YldrmBytkn oyaacool yaa gerçekten mi 😔 bende doğal diye onu almayı düşünüyodum. Siz ne kullanıyorsunuz şuan peki? 1 yaşında oğlum bu arada.
hunilimomm bitterdelisi244 evet canım zaten fis fislı şişesi sıkıyorum sonra elimle bi güzel yayıyorum koluna bacağına yüzüne pek değdirmiyorum günde 2 defa uyguluyorum özellikle gece yatarken
bitterdelisi244 hunilimomm ya gunduz sıkıntı yok zaten gece yemısler cocugumu aktarda bulablrmym peki
oyaacool YldrmBytkn 1 yaşındaysa kullanabilirsiniz bence benim oğlum 3. Aya yeni girdi o yüzden pek kullanmak istemedim birde nurse harveys deneyeceğim kokusu daha iyiyse haber veririm size 😊
oyaacool YldrmBytkn merhaba kargom daha yeni geldiği için ancak yazabildim kusura bakmayın nurse harvest buzz off sprey aldım fiyatı uygun ama diğerlerine göre küçük ama kokusu bal gibi ve rengi diğerlerin nazaran şeffaf . Küçük bebek için daha gönül rahatlığıyla kullanılır . Sevgiler 😇🙏
YldrmBytkn oyaacool estağfurullah teşekkür ederim unutmadığınız icin🙏 bende şimdilik siveno sipariş verdim bakalım bekliyorum kargoyu inşallah sorun yaşamam 🤗